![]() |
format zrobiony i nic... czas na zmiane plyty glownej....
co poleciacie pod moj sprzet: p4 2,53 512 ddr na 2 kosciach seagata 80GB baracuda seagate 120GB baracuda oba dyski sa na ATA NIE SATA!! ten liteon 1633s sound blaster live 5.1 tuner prolink tv pro realtek 10/100 mbit |
Ja to bym polecał coś na intelu. Zawsze chodziło najstabilniej, a że nie zachwyca osiągami i spora część się nie kręci to już inna sprawa.
Chociaż co ja tam wiem zawsze miałem AMD (K5-100Mhz; K6-350MHz no i teraz XP1700+ Palomino) |
Cytat:
http://pl.asus.com/products/mb/mbindex.htm :) |
No asus robi świetne płytki :)
|
|
Cytat:
:) |
|
tylkoz e sie pomylilem i ona nie jest na p4 ;)
a o tej 4 najbardziej myslalem i skoro doradzasz to zakupie prawdopodobnie :) |
a moze przed zmiana plyty najpierw sprobowac kontroler IDE na PCI?
|
Można spróbować. Chyba wyjdzie taniej niż nowe MOBO
|
Cytat:
Tzn. żeby była możliwość oddania Bo jak będzie to samo ... :smutny: Chyba, że będzie w dobrej cenie - to warto :taktak: Zawsze większe możliwości konfiguracyjne :D Nawet na nowym MOBO :mruga: |
no i mam, ale nadal dziala w trybie Multi-Word DMA 2....
nie rozumiem juz tego... no coz... trzeba bedzie zmienic plyte ale to dopiero w przyszlym miechu, teraz sie trza bedzie pomeczyc.... |
Cytat:
Dla nagrywarki zmieniać płytę główną :D W takim układzie uważm, że do nagrywarki Powinni dołączać firmowy szalik Liteona gratis :ja_chce: :fala: |
hehe, znaczy sie ta plyta zawsze sprawiala jakies pomniejsze problmeu ale zawsze jakos udawalo sie je rozwiazac a i tak nosilem sie z zamiarem jej zmiany a teraz jest do tego odpowiedni bodziec :D
|
Cytat:
Chodzi ci o ten szalik :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:11. |