![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2004
![]() |
Lite-ON 812S - POMOCY!!!!!!!
Witam.
Podczas używania DVDDecrypter'a ze świeżo zakupioną nagrywarką Lite-ON 812S zawiesił się system - wszystko tak jakby zamarzło. Jedyne co działało to mysz - mozna było przesuwać kursor, ale to wszystko. Po twardym resecie wszystko działa poza nagrywarką - po długim czasie rozpoznaje CD-ROMy, natomiast CD-RW, DVD-ROM, DVD+R już niestety nie ![]() Co się mogło stać?? Czyżby reset uszkodził urządzenie?? |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Jeżeli wina lezy po stronie systemu .....
Odinstaluj kanały IDE Zainstaluj najnowsze stery do płoty głównej Sprawdz czy masz włączone DMA Zainstaluj Force ASPI w wersji 1.7 Uaktulanij oprogramowanie do nagrywania Uaktulanij Windowsa Start >> Windows Update Jeżeli wina leży po stronie sprzętowej Sprawdz podłączenie czy kabel się nie poluzował lub zasilanie Nagrywarka na Primary albo Secondary Master A jak nie to idz do serwisu
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.07.2004
![]() |
Gość z którym rozmawiałem powiedział, że jeśli rzeczywiście nagrywarka zachowuje się tak jak mu to opisałem, to mi ją wymienią na nową.
Jak dobrze pójdzie, to dostanę ją w piątek... |
|
|
![]() |
|
|