![]() |
Pud***322;o.... ???
Ale teraz to ju***380; Kolega odgadnie. :spoko: :) |
Cytat:
Ten obszar nie został nagrany. :taktak: |
Cytat:
:D |
Wszystko ***322;adnie ale brakuje mi jeszcze jednego wykresu. :>
:) |
Maxell DVD-R 8x
Ilość załączników: 4
Ten cake nie jest już tak fajny jak poprzedni :ysz:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=287 :czytaj: BURN 6x Disc quality : Załącznik 35074 Transfer : Załącznik 35075 TA wew. : Załącznik 35076 TA śr. : Załącznik 35077 |
Cytat:
EDIT: Znalaz***322;em: "SMART-BURN : Smart Monitoring & Adapting Recording Technology for BURNing SMART-BURN features : - Buffer Under Run Error Free - Running Optimum Power Calibration - Automatic Writing Strategy & Burning Parameters - Automatically decrease burning speed when Laser power over margin due to poor media quality or high temperature." |
Cytat:
Clear OPC History - czyści/resetuje strategie utworzone przez nagrywarkę. :) |
Ilość załączników: 1
TDK DVD-RW@4x
I mam pytania o programik SmartBurn: - lepiej używać wersji 3.1.16 czy 3.1.16t? - opcja "Smart Burn" jeśli dobrze zrozumiałem ogranicza prędkość nagrywania? - co daje w praktyce włączenie "Force Hyper Tunig" i "Online Hyper Tuning", czy używać tego, jesli nagrywam głównie na TDK? - co robi "Clear OPC History"? |
Cytat:
|
Jak to czy czarna odmiana jest tak samo dobra? ???
Jest o wiele lepsza! :tak!: || |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
- na tabliczce znamionowej jest symbol napędu (np.SHM-165H6S) - tak samo dobra :D |
Witam!
Chcę kupić tą nagrywarkę i to już zostało postanowione :). Ale mam pewien problem, tam gdzie chcę ją kupić jest tylko kolor czarny. Właściwie mi to wszystko jedno. Ale mam pytania: - Czy ten model występuje w takim kolorze czy sprzedawca leci w kulki? - Jak sprawdzić i gdzie model nagrywarki, w wersji OEM? - I czy jeśli jest czarny model tej nagrywarki, to czy jest ona tak samo dobra jak biała odmiana? Z góry THX! :D |
Cytat:
Zresztą u mnie w przypadku żadnego modelu Litka nie było :nie: :mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:24. |