Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.05.2005, 14:10   #1
franekl
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.05.2005
franekl w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Lite-On SOHW-832S i problem z nagrywaniem

Witam , mam pewien problem otorz zdarza sie ze nagrana plytka (zazwyczaj tdk + , bo z minusami moj stacjonany sobie nie radzi:/)przy odtwarzaniu dochodzi do ok 75% materialu a pozniej sie "haczy";/(nie tylko w stacjonarnym ale i w nagrywarce), ale nie zawsze tak jest nie wiem skad ten problem
franekl jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.05.2005, 15:01   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a z innymi nosnikami jak sobie radzi

oczywiscie nosnikami innych firm

bo stara prawda glosi ze litek+tdk=

choc zdarzaly sie wyjatki od reguly
Stary 24.05.2005, 15:37   #3
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@franekl jaki masz bios w 832
legion jest offline  
Stary 24.05.2005, 17:20   #4
franekl
Nowy na forum

kurcze niespodziewalem sie tak szybkich odpowiedziwidze ze ludzie tutaj sa naprawde zyczliwiNo ale do problemu: nagrywam glownie na tdk bo na poczatku na nich najlepiej wszystko chodzilo urzywam jeszcze verbatimow i czasem Platiniumek jesli wiecie jakie plyty najlepiej pasuja do tej mojej nagrywarki napiszcie .
Co do biosa heh troche cienki jestem i nie zmienialem od zakupu (czyli od zeszlego roku)jesli to pomoze to rowniez zasugerujcie ktory najlepszy jest do tego SOHW-832S .
Z gory dzieki za odpowiedzi.
franekl jest offline  
Stary 24.05.2005, 17:39   #5
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Wiesz jest wiele biosow ostani znajdziesz na tej stronie:http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html.

Ja przeszedlem spowrotem na VS0B poniewaz na nim mi najlepiej wypala u mnie w podpisie masz biosy oficjalne od liteona i od codekow
P.s
musisz posprawdzac na ktorym z biosow bedzie ci najlepiej palil
edit
jezeli masz nero to mozesz sprawdzic jaki masz bios czyli :
wejdz w start -->nero-->uruchom program nerotool i tam wszystkiego sie dowiesz na temat nagrywarki

Ostatnio zmieniany przez legion : 24.05.2005 o godz. 17:42
legion jest offline  
Stary 24.05.2005, 19:22   #6
franekl
Nowy na forum

no zobaczymy jak to bedzie po zmianie biosanie robilem tego nigdy ale trzeba kiedys sprobowac moj bios to VS04 wiec wymaga hyba zmiany w kazdym razie dzieki za pomoc;]
franekl jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: