![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() |
![]()
Już mam podobny post dlatego zacznę od czego innego.
O co dokładnie chodzi z "zmieniona strategia zapisu z cmm 001 na 002" czy na 004? Chyba chodzi o oszukiwanie nagrywarki żeby mogła zapisać płytkę 4x szybszą prędkością ale jak ![]() Tak samo często czytam o jakimś omnipatcherem czy co to jest... ja flaszując bios w nagrywarce po prostu klikam na programik w Windowsie, reset i wszystko gra.... normalnie jestem zielony dlatego może po prostu link albo jakieś wyjaśnienia... Mam teraz 1213s za bardzo się nie kwapie zmieniać na 1633s bo jak pisałem w poprzednim poście pliki AVI na DVD po prostu się zacinają ..... napęd po prostu się zatrzymuje... (wszystko było wyłączone oprócz AllPlayer'a i płyta jest czysta)... czy ktoś może mi profesjonalnie ale i w zrozumiałym języku dla ... no niech będzie 'laika' wytłumaczy ![]() Dzięki za pomoc... ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Rather Do You Read English? ![]() Choose YES if Yes Choose NO if No ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
Ok dzięki już wiem co to jest ten omnipatcher ale.... tam jest 219 funkji do wyboru...gdzie ja mam zmienić te 002 na 003 czy tam 004 no i co jest czym?
#4 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Bo to są tylko eksperymenty Chyba, że ci się nudzi, masz dużo wolnego czasu i płyt ![]() Korzystaj z gotowych rozwiązań i z doświadczeń innych ![]() Wystarczy, że w OP zaznaczysz opcję Enable auto-bitsetting I klikniesz Apply recomended DVD media tweaks Potem ten zmodyfikowany bios wystarczy zapisać i wgrać do spawarki I powinna ci palić jak się patrzy ![]() A ty będziesz patrzył jak się pali ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
Cholera nic nie daje włączenie tego Auto-bitsetting bo dalej jak nie mogłem wypalać Verbatimów 4x szybciej niż 4x tak i nie mogę dalej
![]()
#6 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() BITSETTING ![]() ![]() Ażeby palić szybciej Verbatimy Musisz na liście znaleźć Verbatim I zaznaczyć po prawej stronie prędkości Z jakimi chcesz te płyty nagrywać ![]() Potem należy tak zmodyfikowanego biosa zapisać na dysk A następnie wgrać go do spawarki ![]() Efekt murowany! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
![]() |
Hehe dzięki.... nom to teraz już wiem co to jest
![]() ![]()
#8 |
Bywalec
![]() |
Kurde, niech ktoś się odezwie....
![]() Jak zmienić żeby można było nagrać szybciej Verbatim 4x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 12.07.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez slawekj : 29.06.2011 o godz. 20:50 |
|
![]() |
![]() |
|
|