![]() |
Turboni: a Coś z poza "klanu" LITEON?
|
To chyba nic więcej. Bo wszystko jest na bazie litka albo neca :taktak:
|
Cytat:
No tak, ale są jeszcze inne firmy i ich modele, np: - Asus DRW-1604P - Samsung TS-H552B - LG superMulti GSA-4120B - BenQ DW1620A - TDK 1616N Trudno mi uwierzyć, że wszystkie te nagrywarki bazują tylko na dwóch chipsetach. A co z osławionym od zawsze Plextorem? Z ciekawości zapytam na czym on bazuje? |
Cytat:
Nie wiem jak z Benq :nie: |
Cytat:
A ta nowa supermultibajerhiperextra LGee? Jest coś warta? (Nie zależy mi jakoś specjalnie na DVD-RAM) . |
Cytat:
|
Cytat:
No dobra. Kolejny raz przekonuję się, że Litki górą :peace: Teraz sprawy już mniej ważne, ale znajdzie się pewnie parę osób, które to docenią : Po pierwsze :kasa: kasa, po drugie wygląd :slonik: . Obydwie sprawy sprowadzają się do jednego - starsze modele Liteona są tańsze, a poza tym są dostępne w CZARNYM KOLORZE, a ja ostatnio specjalnie pomalowałem swój komputer na ten kolorek ryzykując raka płuc :kicham: śpiąc potem z nim w jednym pokoju. Ooooops! robi się powoli :offtopic: ^_^ Bartek15: więcej bywasz na forum - do których litków można wgrać bezproblemowo ten BIOS od 1633? On ma literowe oznaczenie "C", a wcześniejsze (te ostatnie) "S". Oczywiście mile widziane też wypowiedzi od innych :) :welcom: :) |
Cytat:
Mając litka 1633S najlepiej wgrać bios od Memorexa F16. Sławekj robił testy i wyszły najlepiej na F16 :D Jak narazie nie widziałem wersji 1633C :nie: Jest tylko 1633S. Chyba, że się mylę :) |
Cytat:
Gdybyś jednak nie znał tego linka :D Nie jest to wyrocznią Ale zawsze możesz się sposiłkować zawartymi TAM testami :czytaj: |
Cytat:
Ale dzięki...:D |
Cytat:
Albo tylko widziałeś A nie czytałeś :czytaj: Bo właściwie tam znajdziesz odpowiedzi Na prawie wszystkie swoje "niebieskie" pytania :> Ponadto: "Czym się różni LITEON SOHW-1233-01-C od SOHW-1233-02-C?" Będę wiedział dokładnie jutro Ale w przybliżeniu są to kodowe oznaczenia z cenników hurtownianych Oznaczają one mniej więcej, czy jest to wersja OEM czy bulk, ewentualnie B - black :D |
:nieee:
Cytat:
"Mam zamiar kupić wypalarkę i przyznam, że najchętniej wziąłbym Litka SOHW-1633, ale nie za bardzo wiem, jak radzi sobie z korekcją błędów: 1. czy osiąga 5 poziom korekcji na płycie testowej CD-CHECK? 2. jak sobie ogólnie z korekcją radzi w różnych formatach?" Przede wszystkim chodzi mi o stronkę z bliższymi informacjami technicznymi na temat LITEON 1633 (testami, takimi jakie robi np. cdrinfo.pl) i porównanie z innymi :kreci_gl: |
Cytat:
I powiesz mi co to jest ??? A jeżeli 812@832 i 1213@1633 Więc 812=832 i 1213=1633 to .... :idea: |
LITEON SOHW-1233-01-C, SOHW-1233-02-C sa to oznaczenia stosowane w hurtowniach. 01 to OEM, 02 BOX
|
VIZZARD: Czyli według Ciebie nie ma różnicy w korekcji błędów między BIOSAMi 1312, a 1633? Miałem nadzieję jednak, że jest inaczej :kapkap:
qbus007 forever: THX :uscisk: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |