![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2007
![]() |
Brak multisesion, niemożność kasowania płyt CD-RW
Mam nagrywarkę DVD LG na Secondary Master i CD Lite-On na Secondary Slave.
Mam sporą wiedze na temat komputerów w ogóle. na forum nie znalazłem podobnych tematów. Problemem jest to że kiedy tworzę w Nero 7 płytę multisesyjną to Nero normalnie ją tworzy, ale potem twierdzi że nie może nic już do niej dograć. Kiedy próbuję coś dorać w Burn4free dostaje komunikat że nie można dograć danych do płyty. Nero nie potrafi skasować plyty CD-RW, twierdząc, że w napędzie nie ma płyty CD-RW, to samo jest z Burn4Free. Zaczęło sie to ~2 tyg. temu, nagle, nie mam pojęcia dlaczego. W innej instalacji windowsa, zainstalowanej specjalnie dla testu, Burn4Free normalnie kasuje CD-RW i dogrywa kolejne sesje do płyt 'zamkniętych' w instalcji windowsa której używam na co dzień. W czym tkwi problem? Reinstalacja windowsa nie wchodzi w rachubę, za dużo softu zainstalowanego, a reinstalacja wszystkiego i przywracanie ustawień niestety za dużo czasu by mi zabrała. A w tym miesiącu tego czasu mi brak :/ W systemie zainstalowane AnyDVD, Alcohol 1.9 (chyba najnowszy) _________ PS. Jeżeli podobny problem pojawił się gdzieś na forum i został rozwiązany to proszę mnie odesłac do tematu i przepraszam że sam go nie znalazłem. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
Verrrry Funny. Nic o mnie nie wiesz. A to że napisałem że mam sporą wiedzę, było nie po to żeby bron boże się chwalić, tylko po to, aby dać do zrozumienia że nie potrzebuje łopatologicznego tłumaczenia.Niemniej jednak serdecznie dziękuję, bo byłeś bardzo pomocny. Obyło się nawet bez przeszukiwania forum. Dla zainteresowanych: Alcochol -> Opcje -> Emulacja -> Ignoruj typ nośnika (ATIP) -> ODPTASZKOWAĆ. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Po prostu ***378;le sformu***322;owa***322;em zapytanie, bo nie wiedzia***322;em chodzi o problem z alcoholem.
|
![]() |
|
|