![]() |
Tą szpile można pominąć - ale lepiej by było na to patrzeć gdybyś zmienił współrzędne na osi y czyli pionowej: PI na 10 a PIF na 5 (prawy przycisk myszy kliknij na obydwu wykresach i...) ;)
Ogólnie wystarczy popatrzeć na średnie i widać że jest bardzo dobrze :) Ps.Teraz dopiero zauważyłem że testujesz przy prędkości max - prawdopodobnie stąd ta szpila - ustaw x4 i wrzuć jeszcze raz - może być naprawdę bardzo ładnie (choć teraz też nie jest żle) :) |
|
Szpili brak wykres według mnie wzorowy - szczególnie zwraca uwagę stosunkowo mała ilość błędów PI, PIF oczywiście też ok.
|
Witajcie. Wgrałem już kolejny raz. Teraz ten patchowany ale nie ten dla Sony. Tak działa i diody zmieniają kolor czerwona/zielona. Nie zmieniła mi się nazwa nagrywarki.
PYTANIE - kto wie jak uzyskać dostęp do nagranych czterech DVD jako dane (cenne) na Verbatim 4* +R. Nagrane w Liteon SOHW-1653S z bios v.2., a już nie czytane po wgraniu biosa v. 10. Następne biosy nic nie zmieniają. Teraz DVD Verbatim nagrane v. 2 nie są dostępne - komunikat brak dysku. Dane te są dostępne na nagrywarce której nie wymieniałem biosa v. 2. DVD Verbatim YUDEN000T01 są nagrywalne na obu nagrywarkach, ale nieczytane wzajemnie. Oczywiście nowy bios pozwala nagrywać Esperanca i Sony, czego stary nie robił. |
:>
Dlaczego zadajesz to samo pytanie na innych dyskusjach /postach/ ? http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=50240&page=4 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:02. |