![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.03.2005
![]() |
LITEON 1673S wariuje
Mam ta wypalare dvd i oprocz tego ze puste plyte toleruje jako brak czystej plyty do nagrania (CD nie wiem jak DVD ostatnio) to teraz zauwazylem ze rozpedza sie troche hamuje i tak powtarza ze 3 razy i staje w miejscu. Co sie z nia dzieje:-/
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
dodawales jakis inny naped?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.07.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#4 |
Happy(?!) LiteOn user :/
Data rejestracji: 18.04.2005
![]() |
nie martwcie sie mam 1213 modowane i jest tak samo.. innymi słowy nigdy wiecej Liteon
![]()
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.02.2005
![]() |
no tez mam 1673, na poczatku wlasnie tez tak sie zachowuje, ze startuje, zwalnia itd. , ale ostatecznie plyte szybciej wypali niz LG. Nie widze nadal problemu
|
![]() |
![]() |
#6 |
Happy(?!) LiteOn user :/
Data rejestracji: 18.04.2005
![]() |
no tak, to fakt.. płyte wypali szybciej.. ale ze potem nic tego odczytac nie moze nawet sam on to już inna sprawa...
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 10.05.2004
![]() |
no i słynna jakość odczytu Litków poszła w las. A wojtass sprawdź może czy w dla kanału IDE na którym siedzi Litek nie masz Multi Word DMA czasem.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Dobre muchy nie są złe...
Data rejestracji: 12.12.2004
![]() |
Mój 1653 też się tak zachowuje podczas startu do biegu zwanego paleniem ale później to już frunie.
Jeżeli chodzi o problemy z odczytem ... to niestety są właśnie największe na nim samym - bardzo długo trzeba poczekać zanim się namyśli...
|
|