![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.10.2003
![]() |
LiteOn 411s - firmware FS0F
Czy juz ktos moze instalowal? Czy jest lepiej? Na forum CD Freaks przewazaja opinie pozytywne, jeszcze dwa - trzy biosy
![]() DVD-R: SONY08D1 GSC002 Yi Jhan 001 MBI 01RG20 ONIDTECH VDSP_SAB 01 AN32 AN31 POSG04 RITEKM02 DVD+R: MAXELL 002 LONGTEN 002 GSC502 002 Nie dodano nosnikow DVD+RW i DVD-RW
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.10.2003
![]() |
Sorry ale tego biosu nie ma na stronie Litona ? gdzie mogę go znależć? Jeśli był dostępny a teraz go tam niema czy czasem nie był felerny?
POZDRO |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.10.2003
![]() |
Juz SiĘ PojawiŁ Po Porannych KŁopotach.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.06.2003
![]() |
ponoć poprawka w biosie dotyczyła lepszego odtwarzania w stacjonarnych DVD
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Cytat:
Nulek |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
Witam,
A czy ktoś ma ostatni firmware ale jako bin? Moja nagrawarka jest zewnętrzna i exec nie chce jej upgradować. Biny wchodzą bez problemu... pozdrawiam Daniel |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Cytat:
http://baazee1.web1000.com/fs0f.zip Nulek |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.04.2003
![]() |
dzięki Nulek
pozdrawiam Daniel |
![]() |
![]() |
#10 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
He he.. jakie to zabawne - szybko wypuszczaja niedokonca sprawdzony i niedorobiony naped na rynek a potem ludzie maja radosc ze po jakims tam czasie zaczyna juz prawie tak jak trzeba dzialac. Przypominaja mi sie takie gry ktore weszly do sprzedazy a bez patcha nie mozna bylo ich skonczyc
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#11 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
a bo to wszsytko po to zeby ludzie byli bardziej szczesliwi i mysleli ze dostali cos za friko
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
jest to to oczywisty sygnał dla policji gospodarczej że możesz być piratem i kopiować na dużą skalę ps. włąsciciele liteon'ów 411 łączcie się
![]() |
#13 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Nie mam az tyle, tylko poprostu czesc z nich mialem/mam dostep itd. - chodzi o to ze jakby ktos mial problem to zawsze moge pomoc.
Plextora, Toshibe, Pioneera (nowy nabytek jak narazie dobrze sie sprawuje, przynajmniej do zapisu danych, ale glupia sprawa ze dvd-romy multisesji nie czytaja - totalna porazka) to mam w domu w tym jedna toshiba jest juz martwa dlatego jest kolejna a tamta tak z sentymenu wpisalem (sluzyla dzielnie 4 lata i popsula sie z moje winy, a byl to taki fajny naped :/). Yamahe mam w pracy (jak na nagrywarke jest sliczna - podziekowania za szefa za naped sie ty naleza), zas druga Yamahe ma moja dziewczyna. Ale moze masz racje, po co to wszystko wypisywac.. zostawie tylko 3 napedy w sygnaturce i juz - szesc to faktycznie przesada ![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you Ostatnio zmieniany przez Martin_TP : 20.11.2003 o godz. 11:36 |
![]() |
![]() |
|
|