![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
O ile jeszcze nie za późno to spróbuj uruchomić program flashujący przy wyłączonym DMA dla nagrywarki (w trybie PIO) lub nawet w trybie awaryjnym systemu (wtedy chyba zawsze jest PIO).
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.11.2003
![]() |
niezly czas
Cytat:
pozdr Maciass |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Hehe... Może komuś jeszcze się przyda
![]() Sam trafiłem na tego posta bo mam problemy z Lite-On'em 411S. Od jakiegoś czasu zaczęła chrzanić płyty. Najgorsze jest to, że czasami nagrywa się dobrze, a czasami źle... I nie mam co z nią iść do serwisu bo tam pewnie nagra się dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 28.12.2003
![]() |
Ta, ja też zauważyłem, że moja 411s nagrywa coraz gorzej. Ostatnio zaczęła psuć nawet DVD-R wysokiej jakości od Taiyo Yuden. A mam nagrywane przeze mnie Princo i DVSN jeszcze z grudnia i wtedy nie było mowy o błędach na płytce. W marcu wyrzuciłem już koło 10 płytek DVD do kosza. Zaczynam coraz bardziej żałować kupna 411s.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
![]() |
No ja palę tylko na Verbatim'ach i to z nimi mam właśnie taki problem. Czasami wyskakuje jakiś dziwny błąd przy samym początku nagrywania i płyta nie nadaje się już do użytku.
|
![]() |
![]() |
|
|