![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 28.02.2005
![]() |
BenQ 1620 się zepsuł...oddałem na gwarancji i...
Witam.
Napisze bo troche mnie zdziwiła forma naprawy mojego benka 1620. Miałem to ja taki model co na przodzie nie miał rzadnych napisów tylko biała tacka i przycisk w formie prostokacika. Zepsuł sie wiec oddałem do naprawy poprzez kuriera. Po kilku dniach (3,4 dni) przyjechał kurier. Otwieram paczke i co widze, nie moja nagrywarke tylko tez model 1620-2F2 (nie pamietam jaki był moj dokladnie) ale używany i z innym przodem , z napisami i wokół tacki jest obramowanie tak samo jak poniżej jej i klawisz wysuwania tez jest inny. No wiec tak, w papierach jest ze, dostali moja , a potem zmienia sie do naprawy numer na tego nowego benka i tam jest wpisane w naprawie "wymiana swap". Ok no to dzwonie i pani mo mówi że jest ok , że oni dostaja z holandi nowe (moj jest uzywany) modele i daja je klientom. Gwarancje mam nadal ale to jest tak jakbym dostał zamiast tamtego nowy model tyle ze jest on używany a pani mi mówi że oni dostaja z holandi takie i tyle. No i co miał ktoś podobne przygody .... co to ma znaczyć ze jak oddam plazme za 300 baniek to dostane tez nowa używana ale inna..... jakas paranoja choć dobrze bo nagrywara działa. Znaczy sie z plazma przesadzam ale moga tak robić ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|