![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.12.2002
![]() |
![]()
Witam szanowne forum
Mam problem z pionkiem mianowicie uwala mi płytki objaw zawsze ten sam. Nagrywam nero, nagrywanie trwa do końca wydawało by sie bez problemu, potem następuje oprużnienie bufora i powinien zakończyć sesje a tego nie robi. lampka w nagrywarce świeci sie na stałe nero mimo anulowania nie daje się zamknąć przyciskiem nie można otworzyć kieszeni , nagrywarka wisi. ![]() Oczywiscie po restarcie oddaje płytke ale płytka jest uwalona, próbuje czytać długo to trwa i wywala komunikat po czasie brak nośnika. Zakupiłem otatni kilka płyt Esperanza i to na nich to sie dzieje kilka z tej partii płyt nagrało się ok a ostatnie kilka nie. ![]() Wcześniej nagrałem kilka płytek i było spoko nagrywała bez problemowo. Wcześniejsze nagrania były robione z orginalnych płyt, teraz próbowałem przegrać kopię czy może być jakieś zabezpieczenie pozwalające wykonać tyl 1 kopie? Nie wiem co zrobić i co sprawdzić, szkoda bez sensu wywalać płytki Dzięki za pomoc R2 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|