![]() |
uwazam ze litek jest ok jak na swoja cene
tutaj sa wyniki mojego litka http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...&page=63&pp=15 |
Wypowiadam się tylko na podstawie znajomości z 811 i 851. Podobno 812 została opracowana razem z Sony i jest o niebo lepsza. Ale co się tyczy tych 2, to pierwsza padła mi po 40 kilku dyskach a druga po 120 kilku. Po szczerej dyskusji z serwisem, okazało się, że są one przewidziane do nagrania... 24 DVD miesięcznie! Nikt nie pomyślał, że jakiś porąbany grafik komputerowy może używać tego na codzień do pracy!
|
Cytat:
Ja na 451 (czyli 851) jak ja jeszcze mialem (potem ja sprzedalem) wypalilem ok 80 plyt przez tydzien. Edit A jak tak policzylem to NECowi walnie zaraz 500 :D |
Dlatego (przez Was Panowie) kupiłem dziś NECa 2510A:)
|
Cytat:
|
Nie. Allegro:) 484 zł.
|
Cytat:
Też go chyba wciągnę Szkoda tylko, że żadnych testów nie możesz zamieścić Straszliwie jestem ciekawe cóż za diabeł w nim siedzi Użytkownicy Litka 832 raczej sobie go nie chwalą - ale mam nadzieję, że Nec taki nie będzie Testowałem 2500A - piękna sprawa Zastanawiam się nad 2500A@DL i 2510A Ale chyba to drugie Oby tylko gorszy nie był - lepszy już nie musi :taktak: |
witam niebylo mnie pare tygodni przed kompem i chcialbym wtracic swoje 3 grosze
mjanowicie mam litka 451s ( jest wlasnie w servisie po uplywie 3 miesiecy) ale z doswiadczenia z nagrywarkami cd-rw mam wieksze. Mjalem firmy LG SAMSUNG ASUS NEC i wszystkie padly i to bradzo szybko niektore nowe juz byly zje...e ale sie tym wcale nieprzemuje litek ma 2 lata gwarancji wiec moze sie psuc (mam to w nosie) a jezeli chodzi o kupowanie neca 2500A i przerobka na 2510A(DL) to taka ciekawostka http://www.pcworld.pl/news/news.asp?id=66659 ale oczywiscie niemozna tego potwierdzic ani negowac bo niema testow nagranych DVD_DL w Nec-ach @2510A ( chyba ze cos umknelo mi na forum) milego dnia ;) litek jak dlamnie miodzio :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
BACKUP Krzywoustego 56/2 tel 4841644 między Bolesława Śmiałego a pl. Kościuszki po prawej stronie |
Cytat:
W końcu to około stówy różnicy do 2510A Co wybrać, co wybrać :idea: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:55. |