![]() |
Cytat:
Na obcojęzycznych forach właśnie tak robili - wgrywali bios od Herriego do 2510A Jak znajdę - dam linka |
Cytat:
Otoz mam Neca 2500A, kupilem go z 3miechy temu i dalem za niego 485zl. Teraz po 3 miechach widze na necie Nec 2510 tez za podobna cene. Co jest nagrane? Niby ta sama cena, ale lepszy sprzet. A moze to jest ten sam sprzet tylko ze ma inny FW? |
Cytat:
Teraz idę już :spie: Gdyby co, rozwinięcie dyskusji gdzieś tak za dnia :taktak: |
Cytat:
A powiedz mi dlaczego uzytkownicy normalnego neca 2510 wgrywaja zhackowany fw od herriego? Przeciez w swoim oryginalnym napedzie juz maja fw ktory umozliwia nagrywanie na DL. |
Cytat:
|
Ja mam Lite-On LDW-851S i jak na razie nie narzekam... ale nagrywam tylko i wyłącznie na DVD+R Verbatim. Nagrałem też kilka esperanz, ale testy wypadły na nich dosyć średnio. Sorry, że nie załączam testów z proba ale nie jestem tera na necie na swoim kompie:(
|
Eeeee tam ja jestem baaaardzo zadowolony do tej pory uzywalem Litka 451@851 GSC2 bez zadnych problemow, i wlasnie do tego Litka wgralem bios VS08 i mam 451@832S supeeeer wszystko wskazuje na to ze mam DL :)
|
Ja się tam w żadne przeróbki nie bawię,bo to całe DL mi potrzebne jak wrzód na d...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra, już nie będe-zostałem nawrócony przez ludzi z CD Freaks - a to dzięki biosowi 851S@832S HEHE, a co mi tam, chyba tego się nie da s******yć:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:11. |