![]() |
Jest dostępne firmware GL27 poprzez aplikację SmartPack.
:) |
Ilość załączników: 1
|
Maxell DVD-R 16x (lidlowski)
Palenie na nowym firmware AL0L, palenie na AL0K >>TU<<
Burn 16x Załącznik 56695 Lite-ON całkiem dobrze poradził sobie z tą płytą. |
Cytat:
i czy da się jakoś rozpoznać przed zakupem jakich chip jest w środku? |
Cytat:
Oczywiście może się zdarzyć, że w jakimś sklepie jest jeszcze rev. A lub Y, można je rozróżnić po przetłoczeniu na spodniej części obudowy. Cytat:
|
BLUPOP DVD+/-R 16x
Ilość załączników: 3
|
BLUPOP DVD+R 16x
Ilość załączników: 8
Burn 16x
iHAS124: Załącznik 56700 Załącznik 56701 DVR-112L: Załącznik 56702 Załącznik 56703 SH-S182D: Załącznik 56704 Załącznik 56705 DW1650: Załącznik 56706 Załącznik 56707 Ktoś się pokusi o ocenę? :> |
w większości sklepów internetowych oznaczenia tego napędu to iHAS624-32 lub iHAS624-T32
czy po tej końcówce można określić rev.? i czy któraś z tych wersji A lub Y jest lepsza od B tak aby poświęcać czas na szukanie? :) |
ta ja ... po co zes tego tyle na dymil
|
Cytat:
Z tego co powiedział C0deKing, w nadchodzącym tygodniu udostępni FU w nowej wersji który umożliwi crossflash napędów opartych o chip MT1839LN (napędy rev. B). IMO należy szukać rev.B Mam iHAS 124 i 624 w rev. B, obydwa na końcu oznaczenia mają literkę B, więc przy zakupie spójrz na tabliczkę znamionową przy numerze seryjnym, natomiast jeśli kupujesz w internecie, to >>TU<< i >>TU<< kupisz rev. B. :) |
ładnie :taktak: ,u mnie ten litek również ładnie pali , choć na poprzednim biosie ,nie mam tej magicznej aplikacji przez która da się zassać bios ALOL
|
|
Cytat:
tylko wkurza mnie że musisz jakiś syf instalować żeby nowy firmware wgrać :P dziwi mnie ze odpowiednik litka w asusie nie wydał jeszcze żadnego nowego biosu :nie: |
Znalazłem zdjęcie obrazujące różnice w przetłoczeniach w wersji A,B(takie same) i Y.
Załącznik 56715 |
OK, spoko :)
Ten link o tyle jest przydatny, że na stronach europejskich Lite-ON`a jest wersja z grudnia, chyba 1.20.5, a link prowadzi do pliku ze stycznia ver. 1.20.6 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:28. |