Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.01.2004, 07:19   #1
Jedrek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.03.2003
Jedrek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam....
Przerobilem wczoraj swoje 401 na 411 a pozniej na 811.
Zalaczam - szczegolnie - dla kol. Kowanksiego moj oryginalny zczytany z nagrywatki eeprom..
Nie mialem jeszcze okazji przetestowac jak nagrywa teraz nagrywarka bo nie mam co nagrac :-) i ni mam czystych plyt -R/-RW tylko same +R/+RW. Ale jak bedzie cos nie tak to dam znac na forum....
Zapomnialem dodoac, ze dalejk mam problem ze skasowaniem DVD+RW dolaczonej razem z nagryarka. Pislaem o tym w innym poscie, niestety sprawa dalej zostala nierozwiazana
Dołączone pliki
File Type: zip moj EEPROM z 401.zip (424 Bajtów, 177 oglądane)

Ostatnio zmieniany przez Jedrek : 16.01.2004 o godz. 07:31
Jedrek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.01.2004, 14:14   #2
NoName7
Bywalec

Data rejestracji: 29.10.2003
NoName7 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Jedrek
Witam....
Przerobilem wczoraj swoje 401 na 411 a pozniej na 811.
Zalaczam - szczegolnie - dla kol. Kowanksiego moj oryginalny zczytany z nagrywatki eeprom..
Nie mialem jeszcze okazji przetestowac jak nagrywa teraz nagrywarka bo nie mam co nagrac :-) i ni mam czystych plyt -R/-RW tylko same +R/+RW. Ale jak bedzie cos nie tak to dam znac na forum....
Zapomnialem dodoac, ze dalejk mam problem ze skasowaniem DVD+RW dolaczonej razem z nagryarka. Pislaem o tym w innym poscie, niestety sprawa dalej zostala nierozwiazana
Moja nagrywarka wogóle nie widzi płyty +rw dołączonej do niej, ale udało się ją sformatować w innej nagrywarce
NoName7 jest offline  
Stary 16.01.2004, 14:18   #3
Jedrek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 12.03.2003
Jedrek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez NoName7
Moja nagrywarka wogóle nie widzi płyty +rw dołączonej do niej, ale udało się ją sformatować w innej nagrywarce
No to moja przeslata ja widziec........nie da rady jej sformatowac, bo naped upiera sie ze nie ma plyty. Sa za to na plycie slady zapisu...wyglada tojakby plyta byla zapisywana "wartowowo" bo sa obszary niezapisane i zapisane.
Pozdrawiam
Stary 16.01.2004, 17:35   #4
tytusdezoo
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 18.11.2003
tytusdezoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jedrek
No to moja przeslata ja widziec........nie da rady jej sformatowac, bo naped upiera sie ze nie ma plyty. Sa za to na plycie slady zapisu...wyglada tojakby plyta byla zapisywana "wartowowo" bo sa obszary niezapisane i zapisane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W mojej nagrywarce 401s był nośnik DVD+RW OEM 4 x , powiem wam szczerze , ze ta płyta padła mi po 3 nagraniu i koniec , nic nie pomogło (djją po prostu jakieś gów....).

PS. W mediamarkt w zabrzu pojawiły się TDK DVD+RW 4x po 20,00 PLN
tytusdezoo jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: