![]() |
Cytat:
|
Cytat:
the attached file in the quote is the hs0p cracked for use with 411s modded to 811s??? |
Cytat:
the attached file in the quote is the hs0p cracked for use with 411s modded to 811s? |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Panie i Panowie - udało się :)
Przerobiłem 401@811. Na razie jest ok. Wypaliłem Memorexa -R x4. Obraz nagrany poprawnie i nie zacina się przy odtwarzaniu. Jutro sprawdzę, jak się zachowuje na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. THx!! |
Cytat:
No ale czemu? Wgrywam go i sam sie zmienia od razu? |
Cytat:
|
Cytat:
....eee...sorki...zapedzilem sie ;-))))....... musialbys znac jeszcze haslo :-)))) do skrzyneczki No to sie chyba zapisze :-)))) Zapisalem sie i otrzymalem..... tylko moze ktos podac przyklad jakiego stakiego "fora " :-) |
zrobione 401s>>411s>>811s
Cytat:
nagrywarka przerobiona wszystko dziala ok pozdrawiam wszystkich którzy pisali swoje uwagi aha ale pamietajcie koniecznie na oryginalnym eepromie z pzrerobionym stringiem inicjacyjnym i nowym biosem (wczesniej musi byc wgrany eeprom z 811 a potem bios z 811 i wracamy do eproma oryginalnego ze stringirm od 811-tki). pozdr. |
Mam pytanie: czy jest juz ta 3-cia wersja patcha, o ktorej pisano kilka postow wczesniej ???
Pozdrawiam |
Cytat:
A mozesz podac gdzie to znalazles ? Juz znalazlem.... :-) |
co mialem znalezc? program? czy info o tym ze rok by to zakelo? program znalazem na necie, nawe nie jeden ;D
a info samo mi wyskoczylo w programie :D |
Przeciez napisalem ze juz znalazlem :-)))))
Tylko czekam jeszcze na mk3...... moze ktos juz ma ??? |
Czy może ktoś zamieścić pathera 401@411 tylko mi jego brakuje lub hasło na tego z tej stronki/www.liteonmod.computed.net/
Pozdrowienia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:38. |