![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Do: robi1971
Rozumiem. Ja patrzę na to trochę inaczej, bo nagrywam niemal wyłącznie dla siebie. Tylko okazjonalnie dla znajomych. Z tańszych płytek mogę Ci polecić EPROFORMANCE za ok. 9 zł. Nie są tak tanie jak PLATINUM, ale tańsze od TDK i działają bezboleśnie na LDW-401S. Swoją drogą jeśli nawinie mi się PLATINUM za ok. 7 zł. to kupię i sprawdzę. W Gliwicach nie widziałem tych płytek, a w Zabrzu były po 15 zł. (rozbój w biały dzień!) Nic jednak dziwnego, skoro w rzeczonym Zabrzu widziałem w innym sklepie płytki EMTEC po 20 zł. (sic!) Niektórzy sklepikarze to mają tupet:o Nie upadaj jednak na duchu ![]() będzie można przerobić na LDW-411S, co oznacza możliwość wypalania dodatkowo płytek "minusowych". Oba te modele są identyczne mechanicznie, trzeba będzie tylko wgrać firmware ![]() Jest to informacja raczej pewna, trzeba tylko cierpliwie poczekać kilka tygodni na oficjalną premierę modelu 411S. Może znajdziesz wówczas jakieś tanie płyty "-", z którymi Litek sobie poradzi ![]() Nulek |
![]() |
|
|