Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.02.2004, 20:02   #1
spidek
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.02.2004
spidek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Liteon 451s;)

Z tego co widze ta nagrywarka oceniana jest bardzo nisko na forum cdrinfo.Posiadam ja od 3 tygodni i musze powiedziec ze nie mialem z nia zadnych klopotow pomimo iz nagrywam na plytkach no-name (Axe economy,akoss,creation,esperanza wszystkie dvdr-r) oraz na esperanzach dvd+rw.Z markowych plyt to Tdka:) i nie spalilem ani jednej plytki,zaznaczam ANI JEDNEJ! I wszystkie czyta mi moj naped dvdrom Lg 16x bez najmniejszych problemow;)Nagrywam tylko dane wiec nie wiem jak sie to ma do nagrywania filmow do stacjonarnych odtwarzaczy ani do Ps2.Dlatego polecam ja kazdemu kto zamierza kupic ta oto nagrywarke;D

bios DR4GSB6 (choc zmiana zmniejszyla mi prdkosc nagrywania plytek axe economy do 2x;/)
nagrywarka jest z produkcji grudzien 2003
komp:celek 1,0@1,5 plyta asus tusl2c,512mb ram,gf 4mx 440.

Pozdrawiam:)
spidek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: