Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.07.2004, 00:58   #16
Łukasz
Bywalec

Data rejestracji: 30.06.2004
Łukasz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez VIZZARD
No dobra

A co powiecie na to

Mediastore DVD+R@DVD-ROM x4 812@832 burn x2 - to dopiero masakra

Dla ułatwienia dodam, że mój stacjonarny Microlab GK-3100 za około 300PLN nawet się nie zająknął
Mój stacjonarny DVD nawet by ego nie ruszył - wiesza się przy PI>600 , a 300 złociszy nie kosztował
Łukasz jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.07.2004, 01:04   #17
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Łukasz
Mój stacjonarny DVD nawet by ego nie ruszył - wiesza się przy PI>600 , a 300 złociszy nie kosztował
Też się bardzo zdziwiłem - ale cóż, życie różne figle nam płata - test transferu w Nero Speed oczywiście o kant tyłka - ledwie co się kreska podnosi
VIZZARD jest offline  
Stary 04.07.2004, 01:26   #18
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
VIZZARD

w zyciu bym nie uwierzyl, ze jakakolwiek plytka na jakimkolwiek palniku moze byc tak spier***ona, ale zobaczylem i uwierzylem.
coraz czesciej zaczynam myslec, ze kProbe sie jednak myli, bo jak ja mialem wykresy o polowe "nizsze" niz Twoje, to plytka tylko na podstawke zostawala - moj philips, aiwa znajomego, sony, denon od kumla (tez!, a moze nawet przede wszystkim) - te napedy nieraz nawet plytki nie rozpoznaly, a co dopiero myslec o odtwarzaniu.
Stary 04.07.2004, 01:37   #19
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
VIZZARD

w zyciu bym nie uwierzyl, ze jakakolwiek plytka na jakimkolwiek palniku moze byc tak spier***ona, ale zobaczylem i uwierzylem.
coraz czesciej zaczynam myslec, ze kProbe sie jednak myli, bo jak ja mialem wykresy o polowe "nizsze" niz Twoje, to plytka tylko na podstawke zostawala - moj philips, aiwa znajomego, sony, denon od kumla (tez!, a moze nawet przede wszystkim) - te napedy nieraz nawet plytki nie rozpoznaly, a co dopiero myslec o odtwarzaniu.
O, to to...

Dodam tylko, że tylko ten syfiasty Mediastore tak wyszedł w kProbe

Inne płytki - zwłaszcza DVD-R są jak najbardziej OK, może po prosty z plusami sobie słabo radzi?

Może wpływ jakiś miało przerobienie go na DVD-ROM

Użyłem biosa VS04 z auto bitsettingiem zaznaczonym w omnipatcherze

Wypalone było w DVD Decrypterze
VIZZARD jest offline  
Stary 04.07.2004, 01:39   #20
Łukasz
Bywalec

Data rejestracji: 30.06.2004
Łukasz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
VIZZARD

Dorzuć do tego jeszcze ONKYO, które też nie chce czytać, zreszta jw.
Łukasz jest offline  
Stary 04.07.2004, 10:52   #21
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A mój stacjonarny Sony Dav 550 s tej samej płyty nagranej na Litku LDW 851 s nie chciał odtawrazcać. Kprobe pokazał 1100 błędów PI. Qrcze, a dotychczas czytał wszystko nawet Verbatima, na którym KProbe pokazał 1400 błędów PI.
Pozdr.
Z.K.
Lepiej powiedzieć:
"Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi"
Lepiej powiedzieć:
"Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami"
madmax2 jest offline  
Stary 04.07.2004, 11:11   #22
Gr3g0r
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.10.2003
Gr3g0r w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja robilem testy na swojej SOHW-1213S i sa ok. Mialem problemy na poczatku z ta nagrywarka ale wynikaly z tego ze mialem zainstalowane sterowniki nVidia IDE w systemie przez co nie bylem w stanie nagrac zadnej plytki DVD. Po zmianie sterownika na oryginalny Microsoftu wszystkie problemy sie skonczyly i jak na razie jestem bardzo zadowolony z tej nagrywarki.

Pozdr.,
Gregor
Gr3g0r jest offline  
Stary 05.07.2004, 00:27   #23
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Cytat:
Napisany przez Gr3g0r
ja robilem testy na swojej SOHW-1213S i sa ok. Mialem problemy na poczatku z ta nagrywarka ale wynikaly z tego ze mialem zainstalowane sterowniki nVidia IDE w systemie przez co nie bylem w stanie nagrac zadnej plytki DVD. Po zmianie sterownika na oryginalny Microsoftu wszystkie problemy sie skonczyly i jak na razie jestem bardzo zadowolony z tej nagrywarki.

Pozdr.,
Gregor
No proszę

Nareszcie jakaś pozytywna opinia o tym napędzie
VIZZARD jest offline  
Stary 05.07.2004, 09:39   #24
Gr3g0r
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.10.2003
Gr3g0r w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
wiele ciekawych rozwiazan mozna znalezc na forum liteona, tam zreszta znalazlem rozwiazanie mojego problemu :-)

Pozdr.,
Gregor
Gr3g0r jest offline  
Stary 14.07.2004, 07:30   #25
Aces
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.07.2004
Aces w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No panowie dziś dostalem nowitki napęd wypaliłem płytke i znowu ch.... to samo co przedtem zaczynam podejrzewać że problem leży nie po stronie nagrywarki :-( sam już niewiem co robić
Aces jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: