![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2004
![]() |
Witam,
ja się też pod ten temat podczepiam. Takie same obserwacje mam w związku z moją 1633S (bios BS0K). Wysokie szpilki C2, jak na wyżej zamieszczonych obrazkach. Nawet w tłoczonych płytach (nowych) dvd i cd pojawiają się takie błędy. Czego nie ma w drugim kompie do którego wsadziłem poprzedniego liteon'a LTR52327S. Płyta nagrana tamtą nagrywarką i sprawdzona na tamtej w k-probe, nie pojawia się ani jeden błąd C2, ta sama płyta sprawdzona na 1633S i jest przynajmniej jeden lub dwa wysokie błędy C2. Ale dane kopiują się bez problemu. Nagrywam na verbatimach i tdk. Tak się zastanawiam, czy ten typ tak ma, czy jest to poprostu błąd programu k-probe. Czy mam może wysłać nagrywarkę na service? I jeszcze takie pytanie: na tej nagrywarce nagrywałem narazie tylko dvd-data i cd-audio. Podczas nagrywania miga zielona kontrolka, w poprzednich liteon'ach zawsze zapalała się czerwona dioda. Czy to normalne? Ostatnio zmieniany przez SLAY3R : 11.11.2004 o godz. 20:52 |
![]() |
|
|