![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.05.2005
![]() |
Uuuuuuuuuu...., ale się pan VIZZARD zdenerwował...
Panie szanowny zarówno ty jak i firma LITEON której tak zaciekle bronisz możecie mi naskoczyć wiadomo gdzie ![]() A i jeszcze zapomniałeś użyć tego ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Czy ktoś coś mówił? ![]() Bo przysnąłem na chwilę ... ![]()
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.03.2005
![]() |
VIZZARD: Zachowuj się, nie jesteś tu sam. Ludzie czasem potrzebują pomocy.
Trzeba im wtedy ładnie podać rękę i pomóc, a nie obrażać. Reszta: dzięki za wasze rady, zastosowałem się do jednej bardzo ważnej: Wymień nagrywarkę i to jak najpredzej! O moich bojach z serwisem i sklepem poczytacie tu: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...523#post480523 A prawa konsumenta w EU znalazłem dzięki przeglądarce internetowej. Teraz cieszę się iż zamieniłem malucha co się psuł co chwilę na BMW najnowszej klasy ;-). No może przesadziłem, ale tak to mniej więcej wygląda z mojego punktu widzenia. Tak więc kto jeszcze ma Litka to sio do sklepu wymienić go na NECa lub Pioneer'a bo problemy z Litkiem się rozwijają lawinowo. |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() I to za obrażanie potrzebujących? ![]() A w którym miejscu konkretnie? No, a powiedz chociaż: dobrze się palił ten twój Litek w tym piecu? ![]() Skwierczał coś, czy błagał o litość? ![]() No i czy spalił się cały czy może zostały jakieś blachy ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() A z tymi LiteOnami bym tak nie szargał na lewo i prawo bo to że sobie z nimi nie radzisz nie znaczy że są do dupy. Poprostu potrzebowałeś napęd mniej wymagający - co nie znaczy lepszy
![]() |
|
|