![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Chociaż to odpisywanie na temat, który był już xxx razy na forum może wnerwić
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2004
![]() |
Cytat:
ale jaki model cdromu ?wszystkie czy nie? bo ja mam lg52, i jak bym polutował to z jaką prędkościa bedzie wypalał płytki ![]() czy wpływ na prędkośc wypalania może mieć ilość zużytej do lutowania cyny? jaki wpływ na pózniejszą prace napędu będzie miała temperatura lutowania?czy taki przelutowany cdrom będzie poprawnie nagrywał dvd-dl ![]() odpisz pilnie bo już rozebrałem napęd i lutownica mi się grzeje. mam nadzieje że sobie nie robisz jaj z tym przerobieniem cdromu ![]() czekam na dalsze instrukcje odnośnie lutowania. pozdrawiam . pa |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale takie przeróbki dotyczą tylko Litków z serii Gold Edition Ja niestety nie trafiłem na takiego ![]() Ale jest gość - Turboni - który tak właśnie przerobił I zobacz jego wyniki w wypalaniu DVD ![]() Zwróć się do niego - to może cię oświeci jak to zrobił Wiem jednak z pewnych źródeł, że tych Litków było tylko kilkadziesiąt A dostępne były tylko w Warszawie i Krakowie Do Ćmiłowa nie wysyłali żadnego
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() --------------------------------------------------------------------- @SpeedMaStEr kup samsunga naprwde bedziesz zadowolony Lg nie podola twoim wymagania a litek odrazu sie spali
Ostatnio zmieniany przez legion : 05.10.2004 o godz. 01:52 |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Bywalec
![]() |
Cytat:
chodzi ci o przelutowanie cdromu samsunga czy o wypalarke dvd ? skad wiesz jakie ja mam wymagania? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Bywalec
![]() |
Do Ćmiłowa nie wysyłali żadnego
[/QUOTE]viZZARD co chcesz od Ćmiłowa? tak sie sklada ze urodzilem sie w Policach i kilkanascie lat mieszkalem tam i w Szczecinie, ale koleje losu rzuciły mnie na front wschodni do Lublina skąd po paru latach wyniosłem się na jego peryferie tzn do Ćmiłowa - i nie żałuje, spokój , cisza, psy biegają, kury srają. od ponad dwóch lat jestem stałym czytelnikiem tego forum, a ten post to taka troche prowokacja. już nie bede zadawał takich głupich pytań, pozdrawiam ALL |
|
|
|
|
#22 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
to bys sie dowiedzial ze forum nakrecaj przewaznie litki oraz neci a takze pionki wiec czytac mozna to nie boli
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Do ciebie też nie Poza tym co napisał legion
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
No Ćmiłów to pewnie fajne miejsce , wnioskuję z opisu !
Ale panowie tylko litek i litek A ja zamieszczę taki art. http://cdrlab.pl/forum/showthread.ph...2&page=2&pp=10 Może kolegę SpeedMaStEr zainteresuje ? |
|
|
![]() |
|
|