![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Hitokiri Battousai
Data rejestracji: 14.09.2004
![]() |
![]()
Chciałem nie pisać nowego tematu, ale po przesukaniu dwóch pierwszych stron po wyszukaniu nie znalazłem odpowiedzi. Z nagrywarką dostałem Nero Express
6.3.1.11. OEM Suite (czy jakoś tak) - kumpel przyniósł dysk z iso nagranymi DVD Shrinkiem - jakoś udało mi się załadować iso i wypalić ale po wypaleniu pojawił się problem - na płytce jest katalog VIDEO_TS (z filmem) i AUDIO_TS (pusty), ale za nic w świecie nie chce się odpalić ani w Odtwarzaczu Power DVD ani na żadnej stacjonarce . ![]() Moje pytania są więc następujące: 1) Czy da się tą płytkę naprawić (a jeśli tak to jak ![]() 2) Czy Alkohol To najlepszy program do wypalania ISO? Na razie tyle......... P.S. Kumpel nie ma wypalarki ISO zrobił Shrinkiem u siebie, a ja mu te iso miałem wypalić i teraz jestem jedną płytkę na mój koszt do tyłu ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najpierw trzeba bylo sprawdzic czy *.iso lub te pliki z katalogu Video_TS same staruja w kompie
trzeba bylo odpalic PowerDVD i sprawdzic czy dziala "autorun", jesli tak by poszlo to wszystko powinno byc OK naprawic sie chyba da, tylko trzeba zrzucic film na dysk i pogerzebac w pliku *.ifo i ustawic aby starowal z odpowiedniego chaptera P.S. moze Twoj kumpel cos "zwalil" zrzucajac film na HDD Ostatnio zmieniany przez icemac : 27.10.2004 o godz. 09:03 |
![]() |
![]() |
#3 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Czytaj dokładnie:
NAGRANA ALKOHOLEM (ŚCIĄGNĄŁEM PÓŹNIEJ) - 100% Działa W Alkoholu ISO działa ;-) NAGRANA NERO EXPRESS - TYLKO CHAPTERY (ale zrobię jak radzisz - będę miał wtedy własną kopię filmu ;-) |
![]() |
![]() |
#4 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no nie doczytalem
![]() a co do wypalania *.iso to trzeba bylo uzyc np. cloneDVD2 bo w nero to przestalem dowierzac ![]() pozdro dla tengu i fajny avatarek z linka ktory podalem do south park ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Spodobało mi się to co stworzyłem i dlatego tu jest (ja przy powrocie z pracy
![]() A wynik wypalania 7:1 nie jest chyba taki zły Dzięki za podpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hitokiri Battousai
![]() |
Chyba znalazlem winowajcę (chyba jednak płytka albo nero nie zamknął sesji)
Wiem, że Kprobe jest kontrowersyjny ale sami zobaczcie: |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() |
Kto firmował tę płytkę bo producent CMC widzę?
#8 |
Hitokiri Battousai
![]() |
to jest płytka LITEONA z innego niż mój zestawu BOX Liteona, Inny koleś w szkole obczajcie sprzedał mu tę płytkę w kopercie za 5 zeta, no to mu mówię że się naciął
bo ja dostałem w zestawie taką samą, która się wypaliła znacznie lepiej A tak teraz ma na mój koszt jednego Verba +R x8 (wyglądają jak pastel tzn. każda innego koloru) Od YUDENA |
![]() |
![]() |
|
|