![]() |
Mnie interesują tylko ze to co napisałeś to chyba wystarczy żeby stwierdzić czy
Dvd jest dobre czy złe, oczywiście po testach. Może jeszcze zaglądanie do środka DVD i stwierdzenia że DVD MANTA ma bebechy PANASONICA DVD-S75 to był przykład. |
Czy mam rozumieć, że nikogo testy stacjonarnych DVD nie interesują? :)
|
LiteOn LVD-2001 Recenzja?
Witam!
Mam już od pewnego czasu w rękach (a raczej na biurku ;) ) ten stacjonarny odtwarzacz DVD/DIVx/MP3/WMa i masy innych formatów. Myślę teraz nad procedurą testową, jeżeli wszystko zostanie łądnie zaplanowane to na CDRinfo zaczą pojawiać się również testy mało znanej firmy Ronin, które też mam już u siebie. Testy, które proponuję na początek: -Odczyt DVD, DVD dwuwarstwowe, DVD+/-/R/RW/RAM. -Odczyt VideoCD, SVCD, czegoś z multisesją (płyta A, zamkniętą B - niezamkniętą) -Testy DAE z wykorzystaniem wyjść cyfrowych audio -Filmy kompresowane przy pomocy: DivX 3.11, 4, 5 i x-vid (A - jeden na płycie, B - kilka filmów w tych formatach na jednej płycie DVD) Mam w miarę dobrą kartę do grabowania obrazu - Hauupauge RV350, więc będą zrzuty ekranu ze wszystkich możliwych ekranów player'a. Jeżeli macie jakąś lepszą propozycję na kartę do grabowania - to walcie jak w dym. Proszę również o pomoc w ustaleniu procedury testowej. Pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:32. |