![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
swiezyna
witam
jestem nowiutka w temacie nagrywarek dvd i w zwiazku z tym chcialam niesmialo zapytac co robie nie tak przy probie wypalenia filmu na plycie: mam program nero (podejrzewam,ze ostatnia wersja);wchodze w opcje utworz dvd, dalej jest prosto, wkladam plyte ,odpalam i... no wlasnie co sie dalej dzieje ![]() zapis dochodzi do 100% , konczy zapis,plyta wyskakuje i jest "prosze wlozyc nowy nosnik" a plytka czysciutenka slicznie prosze,was gigantow, o wskazowki ps plytka -R,wlasciwa |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
troszke wiecej danych jaka nagrywarka i jak podpieta
![]() dma wlaczone , aspi zainstalowane ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki za odp
(zebym ja jeszcze wiedziala co to znaczy) gdzie mam to wszystko sprawdzic?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
odpalasz sobie nero info tool i tam ci wypisze wszystko
![]() zabacz na obrazki dolaczone ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
"aspi installation is corrupted"
a polowy z drugiego w ogole nie ma i co teraz? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
sciagnij sobie ForceASPI i zainstaluj
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
no dobra.sciagnelam.uruchomic tylko
![]() jeszcze jakies wskazowki? myslisz,ze bedzie po tym dzialac?dlaczego nikt nie zalaczyli instrukcji?? dzieki za cierpliwosc |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
a tak jeśli mgoe spytać co daje wogóle to ASPI
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
![]()
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tak! Trochę więcej danych! To znaczy jak jesteś świeżyna ![]() Napisz wszystko po kolei - co robisz? To znaczy niekoniecznie od momentu otworzenia oczu ![]() Masz płytę którą chcesz przegrać ![]() Masz czystą płytę ![]() Masz Nero - choć to nie najlepsza opcja do przegrywania ![]() Wystarczy ci DVD Decrypter - w przegrywaniu płytek jest niezastąpiony Trzy opcje na krzyż, łatwy, przejrzysty, skuteczny Ale wróćmy do tematu Co z tym zestawem robisz? Bo chyba coś nie tak robisz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
tyle,ze chyba raczej jest cos nie do konca uregulowane w opcjach lub tp,bo po drodze tych trzech krokow chyba nie moglabym za wiele namieszac. wiec tak: 1 utworz video cd 2 dodaje sciezke (film) ktora chce nagrac 3 tlo, kroj itp sa bez znaczenia wiec ide dalej 4zapisz i leci wydaje sie wszystko w porzadku.leca procenty itd.konczy sie zapis i w momencie gdy wyskakuje plyta zamiast (ukonczone pomylnie" czytam prosze wlozyc nowy nosnik a wczesniej nie daje zadnego znaku,ze cos jest nie tak plytka jest odpowiednia i wogole a tak w ogole dlaczego przez caly proces "nagrywania" niby sie cos tam wypala,a plytka wyskakuje czysciutenka. ja juz nic nie wiem |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
![]() |
chyba przeprosze sie z vhs
|
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy na forum
![]() |
ja juz nie moge!!!!
zainstalowalam nowe aspi itd,ale teraz nero w ogole nie widzi plyty! dlaczego!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#15 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Masz płytkę z filmem - oryginał - co z tym robisz? Jak to zgrywasz na dysk? W jakiej postaci? Pliki DVD? Plik ISO? O to mi chodziło ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|