![]() |
dobra przyjaciele!
Proszę mi w takim razie napisać (a jeszcze lepiej zapodać link :) ) co mam wgrać po kompletynm wywaleniu wszystkich kodeków jakie znajde. Jakaś najnowsze paczka Kazy, a może jakiś zestaw? Często były takie dyskusje i zdania były podzielone, można w sumie poszukać je, ale jestem ciekaw czy coś się zmieniło i co wy polecacie. Bardzo bym chciał, aby to płynnie hulało :taktak: |
dobra dobra ja tylko sugerowalem a ktos :) inny pisal o instrukcji. na twojej konfiguracji powinno biegac bez zajakniecia
|
Cytat:
Jajcarz jeden! :tak!: |
Ciapek ma zawsze dziwne problemy:)
Nastąpił przełom. Zainstalowałem Power DVD z płytki którą dostałem w sklepie :) Film ruszył, więc jest OK, w Media Playerze również coś ruszyło. Ale! Tnie się tak, że o oglądaniu mogę zapomnieć. Głównie tnie się dźwięk (dla ciekawych to "Łoś Superktoś" Zastanawiam się czy to czasem mój Celeronik 566 nie wydala najprościej mówiąc. Czy może definitywnie zająć się samymi kodekami. Podam jeszcze raz config: Celeron 566 MHz 192 RAM Riva TNT 16 MB na win 2003. A z tym formatem w instrukcji to chyba sobie jaja robicie? :) :P |
Cytat:
|
a moze to okazac sie jedynym wyjsciem
|
Cytat:
W instrukcji do LiteOn'a XJ-HD 166S czytamy: "Przed zainstalowaniem napędu w komputerze należy przedtem wpisać komendę: format c: ..." ^_^ |
zacytuje kogos - format c: enter - pomoze napewno
|
Cytat:
I nie do końca wiem czy kompetentnie masz TU :czytaj: |
Cytat:
|
ale jak bedzie mu gonilo to juz super. dziwny problem ma CIAPEK :(
|
Cytat:
Bo wiesz, różnica jest znaczna :mruga: Poza tym CIAPKOWI nie musi biegać - wystarczy, żeby chodziło .... :jezyk: |
nie sadze sam mam zainstalowanego tylko divx 5.11 i xvida i power dvd 5.0 i wszystko biega bez problemow
|
Jeszcze jedna rzecz
Jest taki programik AllPlayer Jeżeli brak jakiegoś kodeka sam próbuje zlokalizować - jakiego i podaje nam informacje o tym :taktak: Spróbuj film DVD odpalić właśnie AllPlayerem - może coś się wyjaśni :uczen: |
a czy są jakieś specjalne kodeki do DVD?
Zrobie tak - odinstaluje wszystkie kodegi grafy i dźwięku i wgram jutro paczke Kazy. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |