![]() |
Cytat:
Użyj właśnie PowerDVD - bo screeny dałeś z WMP :> Co do kodeków to zainstaluj którąś z paczek - powinno samo się naprawić :taktak: |
A ASPI ? może czytniki DVD też wymagają ?
|
Cytat:
Nie czaje o co chodzi z tym regionem. P.S. Dzięki za tak masową pomoc, ogólnie myślałem że bedzie ok, a tu... :( |
Cytat:
Gdyby tak było wyskoczyłby komunikat o podanie kodu regionu jaki chce się wybrać :taktak: Zwłaszcza przy nowym sprzęcie :tak!: |
Jaką masz kartę graficzną i jakie sterowniki? Ustawiłeś region w tym DVD?
|
że co? to co dostałem w sklepie to napęd z śrubkami i kabelkiem audio.
Dostałem Power DVD 5 gratis, ale i tak mam na kompie tą samą wersje, ale z netu. A film sprawdzałem tylko jeden. @Vizzard ja mam Power DVD Cyberlinka :) Coś czuje, że mam syf w kodekach - teraz jak to naprawić hmmm... |
Cytat:
Po drugie - zainstaluj jakąś paczkę kodeków: SLD Codec Pack lub K-Lite Codec Pack Chodzi mi głownie o kodeki do DVD - wiesz AC3 i inne pierdoły :D Bardziej wygląda mi to na sprawę kodeków i kwestię ustawień software'owych niż coś z tym Litkiem i filmami :taktak: |
hmm bardzo dziwne na kazdym filmie tak jest ? a zaintalowales wszystko co ci dali w sklepie :P
|
Moje pierwsze DVD i pierwszy ważny problem.
Ilość załączników: 2
Hej!
Jak może niektórzy wiedzą przymierzałem się do zakupu czytnika DVD. Padło na LiteOn'a XJ-HD 166 S z czego się bardzo ciesze. Napęd czyta płytke z danymi bosko. Włożyłem film DVD i lipa bo ja mam zawsze pecha. W załącznikach zerknijcie na to co pokazuje Power DVD 5 i Windows Media Player! O DVD mam małe pojęcia w pzreciwieństwie do CD-R(W) właściwie nikłe, więc licze na Waszą pomoc. Przed zakupem zapewniano mnie, że filmy DVD nie potrzebują nic oprócz odtwarzacza DVD. To dlaczego jest jak jest? :( dzieki... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:11. |