![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Możliwość
Witam !! Chciałem zapytać czy znacie może możliwość wrzucenia gry/programu która naprzykład jest na 4 zwyklłych cd na jedna płytke dvd zeby włączał się autorun i gierka sie instalowala normalnie i bez błędnie..czy może już robiliście coś takiego jakie programy są potrzebne??wiem ze jest to możliwe bo już kilka razy się z czymś takim spotkałem lecz metoda jest mi nieznana
pozdrawiam dzięki za pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Z autorunem - wyższa szkoła jazdy. Trzeba by pomieszać w samym instalatorze gry.
Za to możesz nagrać obrazy na DVD i podpiąć w daemonie. Może da się też zrobić tak, że daemon sam się instalował i mountował image?
#3 |
Gość
|
z tym demonem to troche glupota za duzo mieszania co do instalek to mozliwe a jakze ale trzeba sie pobawic - gdy instalator poprostu szuka kolejnego pliku do skopiowania to jest oki ale gdy szuka etykiety kolejnego dysku wtedy sie robi ciekawiej
|
![]() |
#4 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
właśnie cała sztuka by zrobic bez demona ..spotkalem sie z takim zjawiskiem w grze UT2004 wersjia dvd to bylo nic więcej niż wrzucone 6 zwykłych cd na jedna dvd..wszystko smiga idealnie autorun instalka itd.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2004
![]() |
To o co pytasz jest bardzo proste, robisz katalog z np. nazwą gry na HDD, wrzucasz tam cały pierwszy CD, potem wrzucasz pliki z rozszerzeniem .cab z pozostałych cdromów gry i masz gotowy materiał do wypalenia na plycie DVD.
Żeby zrobić samostartującą płytę to np. ja używam programu Multimedia Builder. Bardzo prosty w obsłudze. Mam pytanie tylko ja zrobić żeby w winXP płyta z autostartem uruchamiała się sama po włożeniu do napędu, coś kiedyś pewnie namieszałem i teraz na żadną płytę mój napęd nie reaguje samodzielnie. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
downloader
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Cytat:
mjq |
|
![]() |
![]() |
#7 |
User nad userami :)
Data rejestracji: 09.01.2004
![]() |
Ogolnie nie nagrywam gier, ale zdarzylo mi sie kika razy nagrac kilka gier na 1 plytke DVD
![]() Autorun robie w BC++ Builderze, jest to zwykle okienko z przyciskami instalujacymi wybrana gre: ![]() Jak do tej pory wszystkie gry instaluja sie bez problemu (bylo ich 7)... Pozdrawiam... Majkel ![]()
|
|