![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.04.2004
![]() |
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.05.2004
![]() |
WITAM
a jak wyglada polaczenie liteon 851 + panasonic s35?? ma ktos moze takie polaczenie?? Pozdrawiam FredzioPL |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.11.2003
![]() |
liteon sohw-812s + panasonic s-75
kolega majacy sv-62 podsmiewa sie ze mnie ze ten panasonik to i plyty chodnikowe by czytal gdyby byly mniejsze ![]() chodza nawet datexy po 2,50 a u kolegi na sv z tanich bardzo ladnie chodza howk'i |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.11.2003
![]() |
Też posiadam Panasonica RV32 i zero problemów. Nagrywałem już na wszystkich możliwych płytach i zero problemów. O przycinaniu nie ma mowy. Tutaj wina raczej jest po stronie Liteona.
#20 | |
---===//eLWu\\===---
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2003
![]() |
Witam - tez posiadam RV32 - i tez majac zamiar kupic nagrywarke dvd zaczalem czytac to i owo.Zaczalem tez testowac - obserwacje sa takie - z 3 zrodel pozyczylem kilka plyt nagranych plyt dvd - wszystkie robily na cud - mimo ze nagrane na badziewnych nosnikach - ale sam zaczalem nagrywac jedna dvd u znajomego goscinnie - posiadal palnik liteona 451 - i zgadnijcie co?? - ano po zniszczeniu killku (8)mniej lub bardziej firmowych nosnikow dalem sobie siana - moj moral jaet taki - rv32 jest ok - ale liteon jest calkiem do bani (mam kilku znajomych którzy nagrywaja wesela - na hasło liteon dostaja gesiej skórki - chyba to cos znaczy) Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2004
![]() |
witam
czy ktoś z was posiada może połączenie liteon 451 + panasonic RW41 i czy znalazł jakiś sposób na wypalenie filmu który bez problemu poleci później na panasonicu. Ja na razie zmarnowałem tylko sporo różnych płytek i najlepszy efekt to taki jak film zacina się co parę minut. Te same płytki na innych stacjonarkach chodzą oczywiście bez problemu. W serwisie powiedzieli mi że ten otwarzacz tak ma, że czyta tylko oryginały. Nie wiem co robić sprzedać tego panasonica?? |
![]() |
![]() |
|
|