![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
ale tak naprawdę staram się przemyśleć kilka spraw funkcjonowania Forum. Spisuję myśli w kajecie i jak mi z tego wyjdzie jakiś konkretny tekst , to zamieszczę. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 17.08.2004
![]() |
witam
tu masz twoja prosbe cwirek http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=4235150555 palnik Nec 3500a i opis o niej http://www.extrememhz.com/nd3500a-p1.shtml tu o Nec 2510a http://www.cdr-info.com/Sections/Rev...ArticleId=9803 tu na temat pioneer 107d http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...-107D&Series=0 o litku 1633s http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=4231194856 o litku 832s http://cdrinfo.pl/artykuly/LiteOnSOHW-832S/ poczytaj sobie Ja proponuje ci Nec 3500a bo pali wszytko co nazywa sie DVD Pozdrawiam @all |
|
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2004
![]() |
Dzieki ghost_82,a pozostalym chcialbym powiedziec ze nie jestem na biezaco w tym temacie i nie chodzi mi o tesy czy jakies rankingi tylko o podpowiedz lub samoocene-czyli czy ktos mial ten sprzet i czy niezawiodl sie na nim.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ok juz ci napisze ja mam 832s i jestem zadowolony ale kazdy moze ci tak napisac o swoim palniku ze ma i super mu pali i zebys bral taki a nie inny bo inne sa blee.
wiec zrob maly krok w tym kierunku i zobacz na forum jakie sa zalety i wady tych nagrywarek i to ulatwi ci podjecie decyzji.
Choćby było z gówna nic mu w życiu nie dorówna. Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
|
|
|
#20 | |
|
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
p.s mowie juz jak wlasciciel nec'a ![]()
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Mam wielka prosbe do moderatorow/admina
Prosze o przypiecie na glownej stronie oswiadczenia legiona, w ktorym ww. pisze ze ma nec'a w pracy a litka w domu, no i oczywiscie ze nec to zadna rewelka a litek to super wypas Po co biedak ma w kazdym watku pisac to samo, jezeli mozna to przypiac na glowne? ^_^ @Legion-pozdro dla Ciebie
|
|
|
|
|
#22 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
mowiac prawde nie tak jak necowcy ktorzy jak choragiewka na wietsze przewiaja sie w tematach ciagle z jednym tekstem "super,za***iscie,pieknie cudowinie" ja tez tak moge a oswiatczenia skladam w urzedzie skarbowym wiec nie wyjerzdzaj z moderatorami i adminami![]() mi zal jest was ze nie wiecie co macie a chwalicje ![]() dzieki ale w pracy nie pie wieczorkiem
Ostatnio zmieniany przez legion : 23.09.2004 o godz. 13:57 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
OGame Master
Data rejestracji: 19.04.2003
![]() |
Teraz bedzie calkiem serio
![]() Akurat tak sie sklada ze wiem co mialem kiedys i wiem co mam teraz i wiesz co? Naprawde jestem zadowolony! Nie chce sie czepiac, ale zauwazylem ze Ty tez piszesz caly czas to samo - mam nec'a zadna rewelacja, mam tez litka - bomba!!! Nie wiem dlaczego jest Ci mnie/nas (nec'owcow?) zal. Ja nie narzekam, zreszta na forum za duzo narzekan na nec'i tez nie widac, wiec nie wiem o co chodzi. Pewnie o to ze nie dziala nam kprobe ![]() Skonczmy wreszcie ta dyskusje bo nie ma ona sensu. Ty uwazasz ze litek jest zaje..ty a nec nie. Ja uwazam ze nec jest bardzo dopracowany, a litek dopiero zaczal robic dopracowane napedy (od 812). Wczesniej to byl syf i malaria, a teraz? W koncu sie nauczyli (patrz 1633s) ![]() Pozdrowienia dla Ciebie, milej pracy! |
|
|
|
|
#24 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do doswiadczen domniemanego NECa w domniemanej pracy to N/C bedzie wystarczajacym komentarzem. |
|
|
|
|
|
#25 | |||
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
to wy mowicie ze wasze nagrywarki sa bomba a litki to syf co jak powturze nie jest prawda Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#26 | |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
bleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebl ebleblebleblebleblebleble standartowa gatka malego chlopczyka ![]() wiesz dobrze ze sie nie lubim ale ciesze sie ze juz mnie ignorujesz wiec dzieki ci ze masz przeblyski moze przeslac ci zdiecja tego nec ![]() ale twoja metoda dedukcji stwierdzisz ze w google wszystko mozna znalesc
Ostatnio zmieniany przez legion : 23.09.2004 o godz. 15:06 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tego się po tobie nie spodziewałem ![]() Z tego co tu napisałeś wynika, że nasz przemiły kolega Powinien mieć nick nie pawelblu ale pawelble
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
XII
![]() ![]() ![]() |
no ja sam po sobie sie tego nie spodziewalem ale sugestia do zmany nick jest wskazan
|
|
|
|
|
#29 |
|
Nowy na forum
![]() |
No ziomy juz sie zdecydowalem i mam Litka 1633s narazie chodzi super oby tak dalej.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Nowy na forum
![]() |
Teraz chce kupic odtwarzacz dvd chyba pozostane przy Litku moze ktos ma inna propozycje?? Czekam na nastepne posty. A ostatnio widzialem na stronce allegro ktos sprzedawal odtwarzacz dvd plextora za 130zl -patrzylem na stronce komputronika i troche jezdza po nim
a tez byla nagrywara dvd plextora za 370zl a 390 zl bylo kup teraz .To tak dla was.
|
|
|
![]() |
|
|