Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne DVD

Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.09.2004, 01:37   #16
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Czołgista
Ja nigdy bym nie pociachał ! Ale może się zjawić jakiś Mod i odzieli ziarno od plew , i oczyści wartościowy wątek od bełkotu mas nieoświeconych !
Bo takich wartościowych wątków potrzeba jak najwięcej !
To krew z krwi tego Forum !
No trochę koloryzuję ,
ale tak naprawdę staram się przemyśleć kilka spraw funkcjonowania Forum.
Spisuję myśli w kajecie i jak mi z tego wyjdzie jakiś konkretny tekst , to zamieszczę.
Czołgista jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.09.2004, 11:13   #17
Ghost_82
Bywalec

Data rejestracji: 17.08.2004
Ghost_82 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam
tu masz twoja prosbe cwirek
http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=4235150555
palnik Nec 3500a i opis o niej http://www.extrememhz.com/nd3500a-p1.shtml
tu o Nec 2510a http://www.cdr-info.com/Sections/Rev...ArticleId=9803
tu na temat pioneer 107d http://www.cdrinfo.com/Sections/Arti...-107D&Series=0
o litku 1633s http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=4231194856
o litku 832s http://cdrinfo.pl/artykuly/LiteOnSOHW-832S/
poczytaj sobie Ja proponuje ci Nec 3500a bo pali wszytko co nazywa sie DVD
Pozdrawiam @all
Ghost_82 jest offline  
Stary 23.09.2004, 11:54   #18
cwirek181
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.09.2004
cwirek181 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki ghost_82,a pozostalym chcialbym powiedziec ze nie jestem na biezaco w tym temacie i nie chodzi mi o tesy czy jakies rankingi tylko o podpowiedz lub samoocene-czyli czy ktos mial ten sprzet i czy niezawiodl sie na nim.Pozdrawiam.
cwirek181 jest offline  
Stary 23.09.2004, 12:19   #19
Turboni
Wyjechać Ci z bani ?

Data rejestracji: 26.02.2004
Turboni niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ok juz ci napisze ja mam 832s i jestem zadowolony ale kazdy moze ci tak napisac o swoim palniku ze ma i super mu pali i zebys bral taki a nie inny bo inne sa blee.
wiec zrob maly krok w tym kierunku i zobacz na forum jakie sa zalety i wady tych nagrywarek i to ulatwi ci podjecie decyzji.

Żale kierować TU lub TU
50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy
Juz nie szukam pracy
Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1
Turboni jest offline  
Stary 23.09.2004, 13:33   #20
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez cwirek181
Dzieki ghost_82,a pozostalym chcialbym powiedziec ze nie jestem na biezaco w tym temacie i nie chodzi mi o tesy czy jakies rankingi tylko o podpowiedz lub samoocene-czyli czy ktos mial ten sprzet i czy niezawiodl sie na nim.Pozdrawiam.
ja mam w pracy nec'a i nie jest taki super jak sie o nim mowi ale litek to juz jest to czego mi bylo trzeba bo paczkowanie jest na nim swietna sprawa i jest tak pieknie ze jak sie na nim nie pali to az zachwyt bierze bo sie nie przepali
p.s
mowie juz jak wlasciciel nec'a
legion jest offline  
Stary 23.09.2004, 13:40   #21
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mam wielka prosbe do moderatorow/admina

Prosze o przypiecie na glownej stronie oswiadczenia legiona, w ktorym ww. pisze ze ma nec'a w pracy a litka w domu, no i oczywiscie ze nec to zadna rewelka a litek to super wypas

Po co biedak ma w kazdym watku pisac to samo, jezeli mozna to przypiac na glowne? ^_^

@Legion-pozdro dla Ciebie

Boger jest offline  
Stary 23.09.2004, 13:51   #22
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Realok

Prosze o przypiecie na glownej stronie oswiadczenia legiona, w ktorym ww. pisze ze ma nec'a w pracy a litka w domu, no i oczywiscie ze nec to zadna rewelka a litek to super wypas

Po co biedak ma w kazdym watku pisac to samo, jezeli mozna to przypiac na glowne? ^_^

@Legion-pozdro dla Ciebie
pisze tak bo juz mnie nudza te teksty na temat tego samego wiec sie dostosowuje i w kazdym takim temacie pisze to samo mowiac prawde nie tak jak necowcy ktorzy jak choragiewka na wietsze przewiaja sie w tematach ciagle z jednym tekstem "super,za***iscie,pieknie cudowinie" ja tez tak moge a oswiatczenia skladam w urzedzie skarbowym wiec nie wyjerzdzaj z moderatorami i adminami
mi zal jest was ze nie wiecie co macie a chwalicje
dzieki ale w pracy nie pie wieczorkiem

Ostatnio zmieniany przez legion : 23.09.2004 o godz. 13:57
legion jest offline  
Stary 23.09.2004, 14:07   #23
Boger
OGame Master

Data rejestracji: 19.04.2003
Boger zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Teraz bedzie calkiem serio
Akurat tak sie sklada ze wiem co mialem kiedys i wiem co mam teraz i wiesz co? Naprawde jestem zadowolony! Nie chce sie czepiac, ale zauwazylem ze Ty tez piszesz caly czas to samo - mam nec'a zadna rewelacja, mam tez litka - bomba!!!
Nie wiem dlaczego jest Ci mnie/nas (nec'owcow?) zal. Ja nie narzekam, zreszta na forum za duzo narzekan na nec'i tez nie widac, wiec nie wiem o co chodzi. Pewnie o to ze nie dziala nam kprobe
Skonczmy wreszcie ta dyskusje bo nie ma ona sensu. Ty uwazasz ze litek jest zaje..ty a nec nie. Ja uwazam ze nec jest bardzo dopracowany, a litek dopiero zaczal robic dopracowane napedy (od 812). Wczesniej to byl syf i malaria, a teraz? W koncu sie nauczyli (patrz 1633s)
Pozdrowienia dla Ciebie, milej pracy!

Boger jest offline  
Stary 23.09.2004, 14:27   #24
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Realok

Czegos takiego nie bedzie, ale za to mozna zrobic bardzo prosty zabieg - wchodzisz w profil legiona i wciskasz 'dodaj do listy ignorowanych' i juz. Oszczedza czytania wiekszosci klamst i bredni powtarzanych do tego po kilka razy bo ich ok. 80% pochodzi od ww. usera.

Co do doswiadczen domniemanego NECa w domniemanej pracy to N/C bedzie wystarczajacym komentarzem.
pawelblu jest offline  
Stary 23.09.2004, 14:44   #25
legion
XII

Cytat:
Napisany przez Realok
Nie chce sie czepiac, ale zauwazylem ze Ty tez piszesz caly czas to samo - mam nec'a zadna rewelacja, mam tez litka - bomba!!!
przepraszam ale chyba malo czytales moich postow w takich tematach pisze zgodze sie to samo ale ty powtarzasz teksty ludzi z przed paru miesiecy bo tez mowili o necu to samo nie chwale wcale litka tylko to jest odpowiedz z sarkazmem na kazdeko necowca to wy mowicie ze wasze nagrywarki sa bomba a litki to syf co jak powturze nie jest prawda
Cytat:
Napisany przez Realok
Nie wiem dlaczego jest Ci mnie/nas (nec'owcow?) zal. Ja nie narzekam, zreszta na forum za duzo narzekan na nec'i tez nie widac, wiec nie wiem o co chodzi. Pewnie o to ze nie dziala nam kprobe
bo nie macie argometow by pokazac ze sa to tak dobre nagrywarki w nero speed tez nie ciekawie wypadaja moze przesto ze uzywaja innych systemow nagrywania
Cytat:
Napisany przez Realok
Skonczmy wreszcie ta dyskusje bo nie ma ona sensu. Ty uwazasz ze litek jest zaje..ty a nec nie. Ja uwazam ze nec jest bardzo dopracowany, a litek dopiero zaczal robic dopracowane napedy (od 812). Wczesniej to byl syf i malaria, a teraz? W koncu sie nauczyli (patrz 1633s)
Pozdrowienia dla Ciebie, milej pracy!
nie wcale nie uwarzam ze litek jest za***isty ale tez nie uwazam ze nec jest tak za***isty jak mowicie nec tez kiedys byly syfem bo ich nie bylo a teraz sa dodawane do kazdego monitora ^_^
legion jest offline  
Stary 23.09.2004, 14:50   #26
legion
XII

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Czegos takiego nie bedzie, ale za to mozna zrobic bardzo prosty zabieg - wchodzisz w profil legiona i wciskasz 'dodaj do listy ignorowanych' i juz. Oszczedza czytania wiekszosci klamst i bredni powtarzanych do tego po kilka razy bo ich ok. 80% pochodzi od ww. usera.

Co do doswiadczen domniemanego NECa w domniemanej pracy to N/C bedzie wystarczajacym komentarzem.
bleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebleblebl ebleblebleblebleblebleble
standartowa gatka malego chlopczyka
wiesz dobrze ze sie nie lubim ale ciesze sie ze juz mnie ignorujesz wiec dzieki ci ze masz przeblyski moze przeslac ci zdiecja tego nec
ale twoja metoda dedukcji stwierdzisz ze w google wszystko mozna znalesc

Ostatnio zmieniany przez legion : 23.09.2004 o godz. 15:06
legion jest offline  
Stary 23.09.2004, 15:11   #27
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez legion
standartowa gatka malego chlopczyka
No wiesz co, legion?!

Tego się po tobie nie spodziewałem

Z tego co tu napisałeś wynika, że nasz przemiły kolega

Powinien mieć nick nie pawelblu ale pawelble
VIZZARD jest offline  
Stary 23.09.2004, 15:17   #28
legion
XII

no ja sam po sobie sie tego nie spodziewalem ale sugestia do zmany nick jest wskazan
legion jest offline  
Stary 05.10.2004, 10:11   #29
cwirek181
Nowy na forum

No ziomy juz sie zdecydowalem i mam Litka 1633s narazie chodzi super oby tak dalej.
cwirek181 jest offline  
Stary 05.10.2004, 10:15   #30
cwirek181
Nowy na forum

Teraz chce kupic odtwarzacz dvd chyba pozostane przy Litku moze ktos ma inna propozycje?? Czekam na nastepne posty. A ostatnio widzialem na stronce allegro ktos sprzedawal odtwarzacz dvd plextora za 130zl -patrzylem na stronce komputronika i troche jezdza po nim a tez byla nagrywara dvd plextora za 370zl a 390 zl bylo kup teraz .To tak dla was.
cwirek181 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: