![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
nie trzeba pewnych rzeczy robić by o nich byc przekonanym nie zbadałeś że ziemia jest okrągła a pewnie też bys tak powiedział, ale nic to nie rozumiem w ogóle tej wypowiedzi: ja stwierdziłem prosty fakt którym jest że nie da sie przywrócić jakosci DVD z divx'a - jak BYK jest napisane w moim pierwszym poście !!! a Ty mnie zaatakowałes że jak to jak Ty to robisz i nagle przeszedłeś do wywodu że mozna osiągnąć jakość div'xa na TV po przerobieniu go na DVD tak rozumiem Twe wypowiedzi. ALE JAK TO SIĘ MA DO MEJ WYPOWIEDZI !!!
![]() Po czym udowadniasz mi jak to nie, jak prawie wszystkie filmy jakie wychodzą sa z super jakością itd. a niech bedą tylko że to nie podważa mojego stwierdzenia (literuj sobie wyżej). No fakt zależy co kto nazywa wysoką bitratą co w powiązaniu z rozsądną rozdzielczością może zamknąc sie spokojnie na 4cd, dałem to dla przykladu a nie jako wyznacznik, co do trybu pracy i formatu pracy to widze róznicem miedzy divxem zrobionym w tryb 4:3 a 16:9 no ale to tez nie zmienia postaci rzeczy i nie zaprzecza niczemu co napisałem, a co do Twego tv to komplexów nie mam żadnych jesli chce coś oglądnąc na wiekszym ekranie to ... ide do kina, a czy twój tv jest taki a nie inny to zapewne jest najlepszy na swiecie a ja nawet nie mogę zobie o nim zamarzyć. To moj problem i nic Ci do tego, Ja tez Ci życze sokolego wzroku nie wspartego denkami od jaboli.(szczerze). p.s. Jennifer Lopez jest kiepska w łóżku.
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
no dobra - trochę trudno nam się porozumieć
ja też ponad wszystko przekładam kino i oryginalne DVD (mam ich ok. 90). moim "rzemiosłem" się zajmuję tylko po to, żeby oglądać super nowości i filmy niedostępne w Polsce na dużym ekranie. jak będziesz miał okazję to zachęcam do zabawy nagrywarką DVD i softem do mpeg2. zobaczysz że mój optymizm jest uzasadniony ![]() pozdrawiam p.s. Jennifer Lopez jest kiepska nie tylko w łóżku
|
|
|
|
|
#18 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
spoko za szybko sie irytuje nic nie miałem zdrożnego na mysli a o nagrywaniu DVD mysle już od dawien dawna ale o konwersji nie mam odwagi
![]() pozdrawiam
|
|
#19 |
|
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
to jest proste jak barszcz - wprawdzie przez pierwszy miesiąc zarywasz noce i nic ci nie wychodzi ale potem jest coraz lepiej
|
|
|
![]() |
|
|