![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.03.2008
![]() |
Nagrywarka Slimtype DS8A1P pomocy!!!
Witam. Sprawa wygląda tak. Mam nagrywarkę(może już miałem,oby nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
![]() |
pomoże ktoś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W czym?
Nagrywarka padała, sama z siebie. Laser,korekcja i te rzeczy. Dobiłeś ja wgraniem BIOSu, zapewne w trakcie wgrywania, nastąpił jakiś błąd, skok napięcia, lub podobny, albo tez po prostu dokonała żywota w trakcie wgrywania, elektronika tak ma. Tyle. Trzeba biec do sklepu i kupić nowy napęd.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
błędu żadnego nie było, naprawiłem ją działa lepiej niż kiedykolwiek, nagrywa bardzo szybko, czyli osiągnąłem to co zamierzałem na początku. mimo to dzięki za "pomoc"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jeszcze jakbyś podał dla potomnych, jak naprawiłeś nagrywarkę, byłoby idealnie.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Programem LtnFlash 2.6.1 wgrałem wcześniejszy backup, nagrywarka ożyła. Wcześniej nie reagowała kompletnie, nawet bios jej nie widział. I jak mówię, na szczęście miałem backup flash cx12. Po wgraniu tegoż tym programem i wgraniu tym samym programem eppromu zapisanego wcześniej nagrywarka zaczęła nagrywać z około godziny do 10 minut. Powiem, jeszcze, że korzystałem z poradnika bodajże rolika, użytkownika tego forum. Gdzieś na forum jest jak należy postąpić, gdy nagrywarka nie reaguje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
miałem włączony tryb DMA kolego, sprawdzałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Gdzie srawdzales ?
To ze pisze DMA jesli dostepne nie znaczy ze ono jest wlaczone z reszta chodzi mi rowniez o DMA dysku jesli masz go na IDE, a dlugie wypalanie to typowy objaw braku dma |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
w nero info czy jakoś tak i w menedżerze urządzeń
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Proszę Pomocy Nagrywarka nie widzi czystej płyty | jarek1984 | Napędy optyczne DVD | 1 | 24.06.2006 15:16 |
Pomocy z nagrywarka.. | Fourious | Napędy optyczne CD | 3 | 09.09.2004 08:07 |
Wielki Problem Z Nagrywarka Dvr-a05 | bartkapi | Napędy optyczne DVD | 0 | 14.08.2004 09:47 |
Nagrywarka LG 48x gce-8480B pomocy | Czarek_Ełk | Napędy optyczne CD | 11 | 26.11.2002 08:11 |
Pomocy , padła mi nagrywarka | Master/Pentium | Napędy optyczne CD | 9 | 12.11.2002 21:46 |