![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.09.2004
![]() |
nagrywarka DVD z ameryki
chcialbym sobie przywiesc z USA nagrywarke DVD bo sa troszke tansza ale slyszalem ze moge miec jakies problemy z nia w polsce - ponoc chodzi o jakies zabezpieczenia i ze plyty nagrane na amerykanskiej nagrywarce nie beda odczytywane na czytnikach kupionych w polsce
czy to prawda? czy moge sobie bez obaw kupic taka nagrywarke? pozdrawiam ccezarr |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Twoje obawy są jak najbardziej słusznę ![]() Ale nie ma takiego problemu, z którym nie można byłoby sobie poradzić ![]() O ile w polsce na pewno będą problemy z tą nagrywarką ![]() To uwierz mi, że w Polsce obejdzie się bez nich ![]() Jeżeli jednak nie ufasz Polsce To musisz niestety zakupić większą ilość nośników (tak z 1000szt. na początek) w kraju Z którego pochodzi nagrywarka - to dla pełnej kompatybilności ![]() Wspomnę tutaj także o jeszcze jednej ważnej rzeczy Nie zawsze zagraniczne nagrywarki współpracują z polskimi komputerami ![]() Lepiej sprawdź to od razu - bo potem będziesz miał problem ![]() No a teraz czas nakopać do dupy temu Kto ci takie bajki opowiada ![]() Blokady regionalne bywają, a i owszem - na płytach tłoczonych ![]() Jeżeli inteligentnie obejdziesz te zabezpieczenia To możesz się cieszyć w pełni funkcjonalną kopią Wirującą w czytnikach DVD przeznaczonych na Polskę ![]() Podobno można to zrobić tymi zakazanymi programami Ale ja nawet boję się wymówić ich nazwy - bo wiesz Listonosze są wszędzie ![]() I bynajmniej nie zajmują się tylko roznoszeniem listów ... ![]() Ale sieć jest wielka .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
Władcę Pierścieni niedawno oglądałeś Vizzi czy co?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
z innej planety
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
Vizzi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Gwiezdne Wojny już mnie nie rajcują, zresztą nigdy tak nie było ![]() Władcy Pierścieni także nie oglądałem ![]() Zresztą niczego z Trylogii ![]() No nie ma kiedy !!! ![]() Nektar? Hmmm ... Cóż ... Czasami bywa, góra dwa nektary jednorazowo ![]() Więc to chyba nie to ![]() Ale o co właściwie chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|