![]() |
Cytat:
|
dzieki wielkie tak tez zrobie
Marcin |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39522
prawdopodobnie nagrywarka jest popsuta. proponuje oddac do serwisu razem z popsutymi plytkami. ja tak zrobilem i teraz mam nowa. opisalem to w swoim topicu. u gory link Pozdr. Darek. |
LiteOn SOHW-812S - uzywalem dvd shrinka z dvddecryptorem i nero - nagrywalem w roznych kombinacjach i w roznych zgrywalem na dysk (dodam ze plytki to juz kopie i nic nie trzeba bylo zmniejszac rozmiaru) i w okolicach 94% na innych 98% sie sypia - film sie zawiesza (serial friends tak na marginesie)
Pozdrawiam Marcin |
Cytat:
|
to mozliwe zeby jednak to byla wina plytek ???
czy mozna sprawdzic taka plytke przed nagraniem czy wszystko z nia w porzadku czy tylko po - no i czy 4 plytki pod rzad to troche nie za duzo ? Marcin |
nie ma szans
nagrywam na verbatimach dvd-r x4 nagrywalem wczoraj ta sama plyte 4x - 4 roznymi sposobami i za kazdym razem na koncu sie wysypuje - chociaz za kazdym razem nagralo bez problemow to przy weryfikacji jest blad !! Marcin |
Mi ostatnio zniszczyła 2 płytki Verbatim DVD+R. Na początku do max. 4 błędów a tak od 75% błędy na poziomie 1200 błędów widocznie takie płytki trafiłem.
|
Słabą jakością płyty.
|
nagrywarka niszczy mi konce plyt !!!
Witam
mam taki problem mam nagrywarke Liteon DVD/r/rw x8 i nagrywalem plytki za pomoca dvdshrinka i dvddecryptora - zarowno kopiowalem na dysk jak i nagrywalem i w okolicach 95% plyty sie zawieszaja przy odtwarzaniu, nagrywaja sie normalnie bez bledu ale da sie odtworzyc jedynie 95% filmu !!! Czym to jest spowodowane ?? Marcin |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:53. |