![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 14.12.2003
![]() |
Nagrywarka stacjonarna TEVION DRW 1000 problem
Kupiłem nagrywarkę stacjonarną TEVION DRW 1000, i wszystko ładnie nagrywa i odtwarza, ale płytę nagraną na niej nie darady potem skopiować do komputera i nagrać, w komputerze widać tylko 20 minut filmu, czyli tylko 1 vob inne są niewidoczne, nie pomaga AnyDVD, nawet nie pomaga DVD Decrypter, sprawdzałem na kilku komputerach i różnych napędach i to samo, w odtwarzaczu stacjonarnym chodzi cała płyta 2 godziny bez problemu, może nagrywarka w trakcie nagrywania zmienia jakoś sesję na płycie, czy ktoś się może spotkał z takim problemem i jak go rozwiązać.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A moze to jakiś problem z finalizacją płyty w stacjonarce... ? I komp nie chce czytać niesfinalizowanej płyty ?
Jabba |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.08.2005
![]() |
Tevion????
Cytat:
Jacek |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.01.2005
![]() |
...mam inną nagrywarkę (Pioneera 520Hs) i moja rada.
Dobierz sobie nośnik pod nagrywarkę.. Na niektórych nośnikach miałem identyczny efekt, a np na Hawk nagrany *8 -zero problemu na wszystkich napędach (u znajomych też). Co dziwne - Verbatim też z kłopotami (na *8) a TDK wszystkie idealnie. Ps - wszystkie te nośniki("złe") też na moim Pioneerku ...bez zarzutu. Pozdrawiam. ![]() (...dopiero dojrzałem, ze stary temat...) ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez hojlo1 : 09.08.2005 o godz. 07:54 |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.01.2006
![]() |
witam
ja rowniez nabylem ta nagrywarke poza kiepskiej jakosci tunerem (z kablowki nie jestem w stanie automatycznie zeskanowac kanalow, musze dostrajac recznie), zauwazylem, ze bardzo czesto samoczynnie w ciagu dnia sie zalacza i odtwarza ![]() czy komukolwiek udalo sie odczytac nagrane na niej plytki w innym odtwarzaczu albo komputerze? nie wiem o co chodzi, probowalem i z SONY i z HAWK , z TDK i wiekszoscia najtanszych plytek, ale zaden naped poza ta nagrywarka nie chce czytac plytek nagranych tylko na DVD RW+ verbatima moge nagrany film odtworzyc w innych napedach jakies Wasze doswiadczenia? pozdrawiam Jarek |
![]() |
![]() |
|
|