![]() |
Ja mam 3520 a z 3540 znowu bedziesz czekal na "lepsze" biosy, ale nie dluzej niz 2-3 miesiace, zreszta juz sa modowane:)
|
Cytat:
P.S. Nie interesuje mnie jakbyco korekcja błędów (mam DVD-ROM z dobra korekcja), ale tez dobra jakosc zapisu plyt CD. |
no wiesz ja bym ci polecil 3500 ale moze byc problem z jej kupieniem (choc da rade) ale jak juz chcesz kupic naped to proponuje benq lub pionka ale jezeli Nec to jest to czego potrzebujesz to 3540 :)
|
Nie wiem czy dobrze robie pisząc w tym dziale, ale mam pytanko, czasu szukać po wątkach na tym forum nie mam:
Jutro jade kupić nagrywarke DVD, LG już odrzuciłem, zdecydowałem się na Neca, tylko nie wiem 3520 czy 3540 ??? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Tylko mała prośba Zrób to już teraz :czytaj: ^_^ |
i tu Q jest problem bo JAK NIECHCESZ ODPOWIADAC NA GLUPIE PYTANIA TO NIEODPOWIADAJ I NIE ZASRYWAJ PRZESTRZENI DO PISANIA SWOJA IRYTACJA bo ktos moze chciec odpowiedziec
ps ja oczywiscie mam na tyle jaj zeby skasowac te posty i na koncu umiescic ten wlasciwy ktory jest istotny , a wasze posty ktore calkiem malo wnosza dalej beda zasmiecac topic ,,, tak wiec minie jeszcze ze 2 godziny i ja kasuje moj smietnik i pod wazym zirytowanym spamem ponownie napisze moje pytanie :piwo: |
Cytat:
|
hmm to moze jednak jestes w stanie pomoc tylko niechcesz zabardzo:)...bede w takim razie wdzieczny jesli ty mi napiszesz co oniej sadzisz wykozystujac moje pytania ...to wlasie te pytania i ich odpowiedzi zadecyduja czy to kupie :ysz:
|
Cytat:
Znajdziesz odpowiedź na pytanie, że LG to dobra nagrywarka Tak samo dobra jak inne :D A wszystko zależy od kryteriów :taktak: Co do odpowiedzi o kant dupy ... Uwierz mi, że jest i tak zbyt dobra jak na ten bełkot z pytaniami Przeczytaj je sobie raz jeszcze, przemyśl, napisz po polsku o co ciebie idzie Wtedy można pomyśleć o jakiejś pomocy ... :help: Poza tym usilnie raz jeszcze odeślę cię do tematów bardziej na czasie Do których bardziej ktoś zagląda I w których takie pytania jak twoje, a raczej podobne :\ Wałkowane sa co dzień po kilka razy :taktak: Cytat:
Nie używam jej :nie: Ale bardzo dużo o niej wiem :taktak: Dzięki studiowaniu forum :czytaj: Wystarczy spojrzeć choć na pierwszą stronę Ogólnie o DVD :D Cytat:
Jeszcze do tego nie doszedłeś? :D ^_^ |
sorki stary ale twoja odpowiedz jest o kant dupy potluc (bez obrazy) ,zamiast belkotu o sprowadzaniu sprawy do innych pytan wolalbym odpowiedz na moje pytania ...i wybacz ale nieinteresuje mnie cos w rodzaju awantury pomiedzy posiadaczami ruznych nagrywarek(przekrzykiwanie sie ktory ma lepsza jest malo wiarygodne,dlatego pytam tu) ...wolalbym odpowiedz na moje pytania (cos w rodzaju recenzji od uzytkownika ktory uzywa tego sprzeta)...tak wiec jak bede chcial zapytac o bajke "sasiedzi" to zapytam ciebie obecuje , a jesli chcesz mi pomoc mimo to ,to tylko pod warunkiem ze masz pojecie o tej nagrywarce-bo jej uzywasz, jesli nie to dzieki
|
Cytat:
Siemka! Widzisz, wielu użytkowników w dobie internetu i ekspansji technologocznej Gdy każdy może sobie pozwolić na kupno własnej nagrywarki DVD Spotyka się właśnie z takim problemem: Co kupić? Tak, to bardzo trudny wybór ... TU jest świetny temat, który napradę rozjaśni ci w głowie ( mam nadzieję :> ) :czytaj: Problem jednak nie sprowadza się do samego wyboru urządzenia :nieee: Przy tym rodzi się całe mnóstwo innych pytań I tu kolejny problem: Jak "odpowiednie dać rzeczy słowo" ? Większość pytań jest zupełnie nie po polskiemu Jakiś bełkot w którym nie wiadomo o co bigos Lenistwo, które wdziera się za pomocą komputerów do głów Brak szczerych chęci w zgłębieniu problemu Ect., ect. ... Dlatego nie kasuję postów, żeby dla potomnych zostawić A gówniarzom mówię zdecydowane NIE! :nie: Także witamy cię serdecznie na forum :ja_chce: I czekamy na przepełnione wiedzą i praktyką posty Które poprowadzą cię za rączkę wprost do wymarzonego napędu I dadzą upust narastającym emocjom związanym z dniem zakupu tegoż urządzenia A narastająca ekstaza i jej emanacja odpędzi wszelkiego rodzaju gówniarzerię Oraz postawi cię jako pępuszka na piedestale pomiędzy dwiema świeczuszkami Wraz z nagrywarką pod pachą :mruga: Raz jeszcze witamy chlebem i solą I :roza::roza::roza: |
czesc siemacie,
planuje wlasnie zakup nagrywary ,chodzi mi po glowie takie cos lg gsa-4163b box(230zl,2lata gwarancji) , czy to dobry pomysl?:)i kilka innych pytan... 1.czy jest sens upgradowac w tym firmware i jakie moga z tego wynikac kozrysci lub wrecz przeciwnie? 2.czy bede mogl tym wypalic kilka avikow na jedym krazku w taki sposob zeby dalo sie je obejzec na przecietnym odtwazaczu stacjonarnym i czy generalnie beda jakies problemy ze stacjonarkami? 3.jak to se radzi z oczytem/zapisem(zapis chyba mniej istotny) plyt/danych zabezpieczonych ruznymi duperelami o ktorych niemam pojecia? z gory dzieki za jakies info ,najlepiej od kogos kto ma praktyczna wiedze na ten temat |
Cytat:
Zobacz! :czytaj: Wszędzie się wciśnie :D Cytat:
:D |
Cytat:
Zapraszamy do dyskusji TU :czytaj: :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40. |