![]() |
Cytat:
Zarówno co do Neca jak i co do Litka Liteon swoją świetność zakończył chyba na modelu 832 W modelach wyższych więcej jest już chyba przypadkowości Niż zamierzonego działania :| Ale każdy mieć swoje zdanie prawo ma :mruga: |
Cytat:
Dziwne podejście masz do tematu ??? Gdybym tak od tych 8 lat, przez które wypalam, za nośniki przepłacał, to już by się niezła sumka uzbierała. Tańsze, nie zawsze znaczy gorsze. Warto próbować nowych (ja zawsze sprawdzam na mało istotnych rzeczach) Dzięki temu, nie kupuję teraz nośników za 2,16, tylko za 1,30 czyli 40% taniej i jak do tej pory się nie zawiodłem :) . |
Cytat:
Nie kupuj tego chłamu. NEC, Pioneer :spoko: mozna polecić, ale nie LitOn :rozwal: nadaje się tylko do tego. Wiem co mówię bo mam 2 egzęplarze i żaden nie działa tak jak NEC i Pioneer, które również posiadam. Chyba, że potem chcesz przepłacać za nośniki do tej wybrednej nagrywarki i wk... :klnie: się, że coś Ci się znowu nie czyta. |
A fakt NEC to bardzo dobra wypalarka, jedna z tych, które mam u siebie.
Żal mi :glaszcze: natomiast właścicieli LiteOn-ów. Ta wypalarka tak zeszła na psy (kiedyś były to nawet niezłe sprzęty). |
Cytat:
|
ile to hawkow moj 3500 juz zmascił....[/QUOTE]
Hawkow ???? To te "nośniki" dają się zapisać ??? :wow: To chyba nie możliwe |
Cytat:
|
Cytat:
a tak pozatym to jest taki temat jak z pytaniem co kupic za nagrywarke DVD!!!!!! polecam ! ! ! a moje zdanie to: Plextot PX-716A Pioneer DVR 108 lub 109 |
Co myślicie o LiteOn`ach 1653s i 1673s ??? 1653 jest nawet minimalnie droższy ale parametry ma gorsze......chciałbym kupić jakąś konkretną DVDRW.....czekam na propozycje....
|
DZIĘKI!
ostatecznie kupiłem NEC`a 3520A , nagrałem kilka płytek różnych formatów i producentów, poza DL (troche drogie jeszcze) i nie miałem najmniejszych problemów nagrane płytki odtwarza moja stacjonarka i oto mnie chodziło ! przy okazji mogę potwierdzić, że jest rzeczywiście cicha, może jest to pojęcie względne ale oceniam ją tak bo słychać ją mniej niż mój HDD WD120 GB tak, że polecam niezdecydowanym, i sugeruję przed zakupem sprawdzić czy data produkcji nie jest czasem z grudnia 2004 bo z tą serią były jakieś problemy w razie kłopotów z nagrywarą nieomieszkam Was poinformować. |
Cytat:
:mruga: I to pierwszą klasą :spoko: :D |
Cytat:
Dzisiaj najlepiej nagrywa plex i benek :taktak: |
Cytat:
:> |
napewno nec najlepiej nagrywa:) jeszcze jak trawisz na dobre nosniki to nic nie jest w stanie go pokonac :D polecam ;)
|
jaki ... ?
hej,
przeczytałem już sporo nt wypalarek DVD i i więcej czytam tym więcej mam zamętu w głowie najpierw zdecydowany byłem na NEC`a 3520, wiele wyczytałem o nim dobrego, ale doczytałem sie tez wielu problemów, taeraz zastanawiam się nad TOSHIBĄ 5372, a może Pioneerem 108 a może LO 1653 ? :) a może lepiej nie kupować nic ? :) pewnie nie ma doskonałego napędu i zawsze jedni będą chwalić inni nie, ogólnie zależy mi aby nagrać DVD z filmikiem i oglądnąć na stacjonarnym i do tego NEC się nadaje, ale chciałbym też archiwizować np zdjęcia czy inny stuff i móc go po latach odtworzyć :) dziś już kupię któryś z modeli ale może jeszcze jakieś ostatnie sugestie ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:20. |