![]() |
Cytat:
P.S. Nie interesuje mnie jakbyco korekcja błędów (mam DVD-ROM z dobra korekcja), ale tez dobra jakosc zapisu plyt CD. |
Ja mam 3520 a z 3540 znowu bedziesz czekal na "lepsze" biosy, ale nie dluzej niz 2-3 miesiace, zreszta juz sa modowane:)
|
Cytat:
Cytat:
|
To co kupować 3540?:)
|
jak niemasz dostepu do benq a pionek jest droszy o 50 zl to nec a moze cos od liteona :D
|
Ta lite on i bedzie nastepny zadowolony uzytkownik.Ja tam na nagrywanie cd nie narzekam, zle nie jest:)
|
Cytat:
|
Hmm benq w zadnym sklepie w okolicy nie ma, pioner dorzszy, z lg slyszalem o problemie z nagrywaniem cd-rw chyba, a liteon sobie podaruje po swoim dvd-romie :), raczej wole neca. To w takim razie jutro jade po neca 3540, a jesli nie bedzie 3520.
|
Dobra nie było 3540 więc mam 3520 :P
|
I dobrze:)
|
Ilość załączników: 1
Witam wszystkich.
Ktoś mi wytłumaczy czemu to tak wygląda? Pierwsza warstwa wygląda na kompletnie zwaloną a druga niemal perfect. Czego to wina? |
Cytat:
Przetestuj płytkę z prędkościa taką jak to się robić powinno Czyli x4 :czytaj: :mruga: |
Ilość załączników: 1
Niby lepiej ale przyjmując, że max dla standardu dvd-video to 280 PI jakoś mi sie to nie podoba. Scandisk w nero przechodzi bez problemu. Wypalałem to w nero.
|
Cytat:
Coś mi się przypomina, że Litek nie za bardzo pała miłością do MKM001 :nie: :mruga: |
Cytat:
Verbatim Dual Layer 2,4 X Speed już raz kupiłem Esperanzę i więcej tego błędu nie powtórzę, nawet weryfikacji w Nero nie przeszła. Verbatim wydaje się działać bez problemu w stacjonarnym starym DVD Sony. Tylko przy maksymalnie szybkim podglądzie coś przytnie ale zaraz idzie dalej. (mówię o backup'ie filmu, który mam, 7,49 GB). |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:48. |