![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
POLECAM litka 1633 za 280 zł OEM w Arcompie. I potem przerobić na 1653.
|
Witajcie! :peace:
To mój pierwszy post na forum wiec proszę o wyrozumiałość. Od kilku dni mam nagrywarę HIVISION DVD RW DRW3S163 czytałem wyżej że jest to nic innego jak Liton SOHW-1633S i moje pytanie brzmi czy można do nagrywary hivison wgrywać bios z litka ?? Jeśli tak to czy nie będzie potem problemów w działaniu nagrywarki?? |
tzn innych plytek nie probowalem a te to sa esperanzy 52x z ktorymi nigdy nie mialem problemow na verbatimie jest ok ,ups ,czyli jest ok ufff
tylko nie wiem czemu na esperanzie mam tylko 32x :( pozdro |
Cytat:
|
@reed: fajny avatarek
Fakt esperanze to okropny szajs. A żebyście słyszeli jak te ze szpindla hałasują......... Normalnie jakby jakiś tabun męczenników (aby nie być gołosłownym wypalane zarówno na LITEON-1633S jak i LG GCE-8320B (a jednak nie umarł !!!!/ma tylko problemy z czytaniem/muszę mu chyba kupić okulary ^_^ ) |
Cytat:
Dzięki, jak robiłem fotkę to troszkę makijaż mi się rozmazał ;) BTW, z wielkim zdziwieniam okazuje się że gówniane Media Store są znakomitymi i tanimi nośnikami :O |
CD-R są rzeczywiście całkiem niezłe - nagrane 1,5 roku temu wszystkie działają, esparanze ok 1 roku temu 50-50 :(
|
Podobnie też DVD, dorwałm znajomego który od ponad roku pali DVD, o dziwo w większośći na tych niby chaszczach, wszystkie do dziś chodzą, jestem zaskoczony, mimo wszystko.
|
NA DVD jeszcze nie nagrywałem od kiedy zaczaiłem że DVD+R Platiniuma Są na RICOHJPN - a LItek "uwielbia" te nośniki, ale myślę że warto spróbować choć jedną :)
|
Ktoś wie jakie dvd+r najbardziej lubią NECki ?
Na razie jadę na TDK i PLATINUM, ale może jest tańsza a dobra alternatywa ? |
48x nec nagrywa na acoss 48x i platinium 1-40 i podobno na datalife - verbatim. Na platinium 52 nagrywa tylko 32x
|
Potwierdzam!!
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
A to dobre! :D Faktycznie! Tylko CD! DVD unikać jak ognia! A w podobnych cenach w marketowych promocjach można wyhaczyć już Verbatimy :taktak: Ostatnio w Carrefour 50szt. cake/40zł :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:49. |