![]() |
biosy 1633 dużo lepsze od 1653, płyt dl 4x na razie ciężko kupić, a ten pierwszy ma lepszą baze nośników - i na tanik płytkach błędy w granicach 40... w KProbe :) czyli luzik, na dobry w granicach 10...
|
cena plyt
:piwo: Ja place za 25 sztuk DvD+R £ 8 niewien jle to na polskie a za dual-layer okolo £ 2.00 .Jak bym poszukal to bym kupil jeszcze taniej
|
Cytat:
Na dzień dzisiejszy cena funta to 5,85 PLN. Pozdrawiam |
Witam,
A powiedzcie mi, po tych kilku miesiącach doświadczeń z DL, tylko zapominając chwilowo o kwestii ceny - czy trwałość zapisu na nich jest zbliżona do jednowarstwowych? Czy byłby sens nagrać dane na DL i spać w miarę spokojnie? Dzięki, latet |
Cytat:
|
czy ktoś mi powie dlaczego plextor 716 a nie wypala mi natanich dvd takich jak hawk dvd+R
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Zastanawiam się czy DL średnio-przeciętnie dają taką samą żywotność danych, czy krótszą... latet |
Zamierzam kupić właśnie takiego Dl-a, co polecacie ? Cena max 399 :) Oczywiście im taniej tym epiej :) Dlatego zastanawiam sie na d LITE-ON, tylko LG nie wchodzi w gre...miałem już i żałuje :/
|
Cytat:
Czemu żałujesz? Co się działo? latet |
A no to, że po jakimś czasie przestało nagrywać płyty audio, no ale dał się wytrzymać. Potem marudziło i nagrywało tylko na wybranych płytkach, wcale nie najdrozszych. No a na końcu wogle odmuwiło wspólpracy i klops
|
Cytat:
Ja już tam wolę, jak psująca się nagrywarka całkiem odmawia nagrania, niż jakby miała nagrać oszukańczo z błędami :bicz: latet |
Jaką nagrywarkę z obsługą DL moglibyście polecić na dzień dzisiejszy? :) Taka w cenie do 300zł najlepiej. Dodam, że w grę wchodzą te z niżej wskazanych sklepów:
AREST Proline Zastanawiam się nad LiteOn'em 1653S - ale sam już nie wiem po tych bardzo różnych opiniach :( Obecnie używam Litka i jestem zadowolony... nie wiem - doradźcie coś :) |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...095#post391095 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |