![]() |
Cytat:
Że o modowanie Samsunga pytasz :D A zwłaszcza o DL ^_^ Że tak powiem: powodzenia ... :mruga: :D |
Cytat:
moze z robi z niego oma litka :haha: |
Cytat:
i to jeszcze 1653 || :haha: |
Patrzcie i płaczcie wszyscy...???
...Płaciła moja żona..hehe
|
Cytat:
|
teraz powaznie
Cytat:
|
A tak podsumowujac to jaka nagrwyarka jest najbardziej godna uwagi?? Na domowe warunki...??
|
Cytat:
|
hmm...myslalem moze o litku 832s ale zaraz cos wylukam apropo tego pioniera...
|
Cytat:
lite-on jeszcze daleko ma do pioneera |
Ja polecam Lg SuperMulti DVD +/- RW GSA-4210 bulk. Kosztuje 349 zł. Dwuwarstówka, obsługuje DVD-Ram, jest przydatny do komputerowego zastosowania i przerabiania płty dvd aby chodziły na starych stacjonarnych odtwarzaczach. Wadą natomiast jest długi czas nagrywania płyt dwuwarstwowych ok. 45 minut.
|
cze kupilem neca 3500A i pisze ze ma predkosc nagrywania 48x plyt cd-r a mnie maxymalnie nagrywa 32x . mam xpka +sp2 i nie wgrywalem zadnych sterow czyczegos w tym rodzaju
co mam zrobic isc do sklepu i sie domagac wymiany ,czy czegos jeszcze nie wlaczylem ?? |
Cytat:
Polecam wszystkim |
Witam !!
Dzis stałem się szczęśliwym posiadaczem (zobaczymy) nagrywarki HIVISION DVD RW DRW3S163 oczywiście wiadomo że to nic innego jak LiteOn SOHW-1633S ale jeszcze taniej bo jedyne ... czyzby Litek chciał dokopac konkurencji ?? kurcze nawet nie zmienili naklejek na nagrywarce i soft ten sam co daje Litek no to teraz po płytki i wypalamy ( a to moje pierwsze spotkanie z DVD RW) licze na to foru że sie tu dużo naucze i może wniose sam cos nowego Pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:44. |