![]() |
Cytat:
to jest to samo |
Sd 3
Panowie, a która nagrywarka DVD-DL radzi sobie z SafeDisc 3.0 i większe ??
|
@McBurri no czemu bys mial niebyc przeciesz to liteon :D
Cytat:
|
Cytat:
Akurat tej nigdy bym nie kupił. Myślałem na jakimś TDK :'( |
Cytat:
podobno pionki radza sobie dobrze z cd-r ale nie wiem jak z sd |
Cytat:
I wszystko jasne :D |
A ja mam pytanie czy ktoś wie co to jest za sprzęt Sony DW-D18A i czym można ją flashować oraz jaki firmware (z zmienianym booktype) zapodać?
Dzięki za odp. Renee |
Cytat:
Czyli codeguys, omnipatchery, strategie i inne bajery ... :O No wiesz ... Po prostu hulaj dusza :> |
Dzięki VIZZARD
Tylko że występują dwa rodzaje napędów DW-D18A jeden z paskiem , drugi z przekładnią zembatą. (wysuwanie szuflady) Ja mam ten pierwszy a bios VFS2b.I czy mozna wgrywać dowolny bios od Litka 832? oczywiście spatchowany. |
Cytat:
Ja osobiście swego czasu :czas: Pakowałem do swojego Litka bios VYS2 VFS2 nie próbowałem :nie: Nie wiem, które biosy wchodzą do twojej spawarki :idea: |
Potrzebna pomoc przy wyborze nagrywarki
Witajcie,
problem dotyczy nagrywarki DVD , nie wiem co kupic , wiec mam tylko jeden wymog - ale za to duzy. 1 - Ma czytac wszystkie CD , CDR , CDRW , DVD + R , DVD - R , ma nagrywać na najwolniejszej predkości na bardzo wysokim poziomie. Nagrywarka głównie ma służyć do wypalania płyt CD oraz DVD , jak również do wypalania filmów na plytach DVD (filmy w DIVX/XVID oraz zwykle przegrywane z wypozyczalni), które mają być odtwarzane w stacjonarnym DVD. Nie interesuje mnie kompletnie ripowanie audio CD , lamanie zabezpieczen itd... Po prosu nie mam napedu DVD i to co kupie ma robic jako dobry naped/recorder DVD. Aha , cena gra mniejszą rolę niż jakość zapisu. |
Cytat:
|
Co powiecie o LITE-ON 1653s? To naprawde taki badziew?? Czy sytuacja się zmieni, po dostawie nowych biosów??
|
mi tam sie litek podobal mialem 3 i byly ok:)
a kazdy nowy bios przynosil poprawe :) |
Więc raczej moge spać spokojnie... bo juz się bałe. Mi narazie wszystkie płytki wypala, a z tego co wiem niektórym juz od początku coś sie psuło :P Tak nie używam atnich płytek więc... ni ma źle.
Pozdr00! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:31. |