![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#421 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ale nigdy nie nagrywałem w multisesji ![]() Pojawiały się wątki, że jest problem :\ Ale nie wiem czy został rozwiązany ![]() Natomiast jeżeli został, to pewnie poprzez nagrywanie Single Session ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#422 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.08.2004
![]() |
Cytat:
wsobol |
|
![]() |
![]() |
#423 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Ja taki nieśmiały jestem ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#424 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.10.2004
![]() |
Cytat:
Mi głównie chodzi o to właśnie, aby nagrywac płyty Dual Layer które będę mógł odczytac na moim stacjonarnym Panasonic'u S-47. Jeżeli chodzi o kompa to wystarczające dla mnie byłyby płyty jednowarstwowe i taką też nagrywarke bym kupił-jednak interesuje mnie bardzo nagrywanie dwuwarstwowe,bo coraz więcej tak jest nagrywanych płyt-to właśnie chcę rozwiązac,aby te DL móc oglądac na stacjonarce!!! Vizzard piszesz , że stacjonarka może łyknąc DVD-R/RW i DVD+R DL - jednak Panasonic odczytuje tylko minusy i z tym DL jest problem ![]() Pomóżcie rozwiązac mi ten problem Serdecznie pozdrawiam uprzejmych kolegów ![]() |
|
![]() |
![]() |
#425 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
jak zmienisz booktypa na dvd-rom to dl bedzie widziana jako tloczona plyta i lyknie ja chociaz nie czyta +
![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
#426 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
Nie wracajmy do tematu! ![]() Przeczytaj raz jeszcze uważnie! ![]() Napisałem ci o bitsettingu A po dyskusji z wsobolem powinieneś mieć już sytuację jasną ![]() Jeżeli masz takie kryteria jak napisałeś powyżej I chcesz w stacjonarce oglądać filmy nagrane na DL To ten Pionek to umożliwi ![]() Jest tylko jedno ale ... Celowo napisałem, że stacjonarka powinna łyknąć DL Bo ja tego nie wiem ![]() Musisz to sprawdzić Pożycz jakąś płytę DL - najlepiej nagrywaną, nie tłoczoną ![]() I sprawdź czy będzie ci chodzić Jeżeli tak - to problem masz z głowy A jeżeli nie To kup Liteona 1213 lub 1633 I od tego w ogóle powinniśmy zacząć ![]() I na tym zakończyć ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#427 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.10.2004
![]() |
Cytat:
Najlepiej było by sprawdzic czy stacjonarka u mnie odczyta DL + ,ale nie mam możliwosci zalatwienia takiej płyty teraz , w tym jest problem ![]() Czyli proponujecie mi rezygnacje z Pioneera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#428 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() Że Litek takiej zadyszki dostał ![]() Trzeba by zapytać na jakich płytach nagrywał Jakim programem, jakim Litkiem, jakim biosem, itd. Ale jak się na tego Pioneera uparłeś To sprawdź te DLe koniecznie Żeby później nie było ![]() |
|
![]() |
![]() |
#429 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.10.2004
![]() |
czy ktos mógłby podać listę dostepnych nagrywarek dl, mogą być też te u których trzeba uaktualniać bios.
|
![]() |
![]() |
#431 |
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzięki, ale mam jeszcze jedną sprawę. Wiadomo ze dl wypalają "+". Natomisat w jednowarstowych uwazam ( i chyba nie będę osamotniony) ze minusy mają lekka przewagę nad "plusami". Czy tak samo będzie w dl? i ewentyalnie kiedy można się spodziewać nagrywarek obsługujacych dl "-" chociaż napewno uaktualnienie biosów rozwiąze ten problem ale nie jescze nie wiadomo?!
#432 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Cytat:
![]() "Plusy" palą się o niebo, no gdzieś o pół nieba lepiej, niż "minusy" Sprawdź wykresy w przyklejonych tematach ![]() A co do "minusów" DL to już najprawdopodobniej mamy zalążki Podobno nowy Plextor 716A ma mieć taką możliwość po opracowaniu biosu Może w tym roku? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#433 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
Miałem na myśli że filmy na "-" idą na większości starszych stacjonarnych odtwarzaczy, natomiasy często "plusów nie widzą". Chodzi mi oczywiście o samodzielnie nagrane filmy. Można to poprawić tak, że odtwarzacz widzi "+" jako dvd-rom. Programy do tych operacji sa dostępne na stronach producentów dqanej nagrywary. Testowane na odtwarzaczu mojej ukochanej sąsiadki.
#434 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.10.2004
![]() |
Witam mam pytanie jaka nagrywarke moglibyscie polecic do ok 500zl? z gory dziekuje za odpowiedz
|
![]() |
![]() |
#435 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |