![]() |
Raczej po takim napędzie jak każdym slim nie spodziewałbym się korekcji na dostatecznym nawet poziomie ..
Również testy DiscQuality na 100% są zablokowane w NeroSpeedDisc ale może działać na OptiDriveControl .. |
Weryfikacja nagranych danych nie leży po stronie fw nagrywarki tylko programu nagrywającego. Chyba, że chodzi o zwracanie błędów, no to wtedy faktycznie tego akurat może nie obsługiwać.
Co do rys, określenie "bardziej zarysowane" jest nieprecyzyjne i względne. Dla niektórych dobry stan płyty to taki, że odczytują ją jeszcze napędy, więc wiesz... ;] |
Istotny komentarz o se-218gn? Pochodzi z morele net
"- Napęd nie radzi sobie (jak każdy dzisiaj) z bardziej zarysowanymi płytami. - Brak bardziej zaawansowanych funkcji w np. weryfikacja jakości nagranych płyt." |
@Berion uprzedził, że w przyszłym tygodniu coś wypali, a przyjemności ważna sprawa;)
|
Cytat:
https://www.tsstodd.com/eng/Products...level_idx=4527 @Berion jak co weekend ruszył w miasto na baby...;) więc ja bym szybkiego powrotu się nie spodziewał ;) |
Możesz wrzucić llink do źródła? Poczekam jeszcze na test @Borion i wybiorę między ZenDrive U7M SDRW-08U7M / Samsung se-208gb.
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 75272 |
Wrócę jeszcze do samsunga. Możecie potwierdzić, że jednak wersja se-208GB obsługuje m-disc? Sklepy podają sprzeczne informacje.
|
Szczesciarz... Mnie sie zdarza wstawac o czwartej zeby z nimi pogadac...
|
Cytat:
Ja to jestem podważeniem chińczyków , kiedy bym do nich nie napisał to w ciągu ~~20~~30minut mam odpowiedź ...;):haha: |
5:43? Bój się Boga. :D
Ok, zrobię ale dopiero w nowym tygodniu. Sporo mam teraz na głowie. |
Cytat:
dawaj nie gadaj ;);) |
Mogę zrobić, ale jaki to ma sens? ;]
|
Zrób testy odczytu ,,,,,,;)
|
Na tej nagrywarce wynik będzie niemiarodajny.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:07. |