![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() O tym to nie wiedziałem ![]() Ale raczej nie wydaje mi się ![]() pawelblu mówił, że nowe TDK są OEMem Litka - bo jak legion zauważył Można na nich trzasnąć test kProbe Więc jeżeli TDK to OEM Litka A Pioneer i Nec to to samo A z tego co mi wiadomo TDK to OEM Neca ![]() Czyli Nec i Liteon to to samo ![]() Mało tego - z tego wynika, że i Pioneer w takim układzie to także to samo ![]() Czyżby więc teoria spiskowa Liteona w końcu stała się faktem I wszystkie napędy stały się OEMami Liteona?!? ![]() ^_^ |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#3 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() a odbiorca skupia sie tylko na produkcji przedniego panelu z logiem firmy ![]() tak wgole to nowy tdk1616n ma procek od nec'a wiec uzywaja NEC C333500 tak samo pionek DVR-108 i ASUS DRW-1604P i dalej idac tdk882n/880n to NEC ND-2500A/2510A (D63630) tdk440n OEM'em napedu NEC ND-1300A wiec @pawelblu jest w bledzie a kprobe czyta je i testy sa takie jak na litku ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 17.09.2004 o godz. 18:51 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 17.09.2004 o godz. 20:43 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
I prosze prowadz dyskusje w tej sprawie w jednym watku bo znowu masz 'rozdwojenie', lub ja zakoncz jezeli zrozumiales ze popelniles blad. Dziekuje. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |||
XII
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ja napisalem tak: Cytat:
Cytat:
![]() wiec podziekuje ci dzis uprzejmie nie stresuj sie tak ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 17.09.2004 o godz. 21:38 |
|||
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zlotowicz
![]() ![]() |
Cytat:
Po drugie co do wrzodu na dupie, to mysle ze jest to dobre okreslenie ale skierowane w zla strone. Po trzecie to poczucie humoru owszem mam, ale nie lubie jak ktos stara sie byc 'cwaniaczkiem' i w ten sposob zainstniec. Po czwarte napisales: Cytat:
Po piate zlamales § -5- regulaminu : Forum dyskusyjne służy tylko i wyłącznie do zadawania pytań, wymiany spostrzeżeń, poglądów oraz informacji posiadanych przez zarejestrowanych użytkowników. Nie toleruje się wprowadzania innych użytkowników w błąd. To tyle. |
||
![]() |
![]() |
|
|