![]() |
nawet zaczalem palic zdjecie na zwyklym verbatimie, ale w polowie mi sie odechcialo (to i tak byla ta popsuta juz plytka)
musze zerknac jeszcze na cd czy da sie wypalic obrazek na "spodniej" stronie plytki, ale na razie nie mam czasu (problemy rodzinne) |
Cytat:
pozdro ;) |
jak ktos ma ta wersje Nero to prosze o info na gg 2078988 lub maila dominik_bb@wp.pl
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To można wypalać etykietki na CDR-ach czy nie? Bo czytałem że LF nie wspiera CDR ale myslałem że chodzi o to że nie ma takich płyt z LF, ale można wypalać etykiety na stronie z danymi. Teraz gdzieś przeczytałem że na CDR nie można wypalać obrazków. To jak to jest?
|
ja tez jestem zainteresowany takim nero do labelflash'a. jak ktos moze mi pomoc bede wdzieczny
pozdrawiam |
Cytat:
|
tasmy są ok pierwsze co to zmieniłem taśme na nową, ale serwis nec dał mi cynk bym spróbował podmienić sterownik kontrolera IDE na inny i zamiast microsoftu wpakował Via (płyta głowna jest na chipsecie via) szkoda tylko że nec juz jest oddany do serwisu dostałem zamiast niego plextora i działa o niebo lepiej
|
Cytat:
|
iceman tylko ze jak kupilme nagrywarke nec w wersji oem bez zadnego oprogramowania itp i wlasnie dlatego szukam skad tu mmozna zalatwic alternatywne zrodło do zdobycia owego oprogramowania.Jak bys wiedzial skad to daj znac.
|
Cytat:
nie wiem ile sie czeka, bo mi nec dziala :cool: |
Nie jestem pewien czy to pomoże, ale sprawdź czy taśma do której podłączona jest nagrywarka nie jest uszkodzona. Mój znajomy miał podobne problem z samsungiem, wymienił 3 napędy, ale dopiero wymiana taśmy pomogła :)
|
a jak wyglada sprawa z gwarancja w przypadku nec'a, jesli cos sie zepsuje to wymiana sprzetu czy leci do serwisu i trzeba czekac ?
|
Cytat:
co do wydruku LF to cena za nosnik FUJI poszla do gory z 3pln do 5pln, a za 5 pln jest kilka zwyklych markowych DVD+R || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:58. |