![]() |
Cytat:
nagrywarka NEC 4551 nie ma technologii LightScribe wiec zaden program nie wykryje jej. Natomiast ten Nec korzysta z podobnego rozwiazania tzw LabelFlash'a.... jest jakis dodatek do nero ktory dorzuca obsluge LF-a |
NO to niezle, poszedlem kupic sobie nowa nagrywarke bo stary enc umarl, znajomy w sklepie chwalil ze lux a teraz siedze drugi dzien zeby to odpalic, :-(
Jak se ktos urodzil matolem to juz chyba zostanie na zawsze :| |
Dobra juz wiem o jaki plik chodzi o co trzba z nim zrobic.
Pozostalo mi jeszcze tylko go znalezc :) Mam jeszcze jedno pytanie - czy da sie wypalic CDR-ke w trej technologi ? |
na razie tylko dvd-r i to tylko jednej firmy Fuji
jest w "osiolkowych sklepach" |
Ok dzieki wielkie za jakis podpowiedzi.
Przeinstalowalem sobie Nero wgralem do Core odpowiedni pliczek, ale niestety niewidze zadnej roznicy, dalej nie widzi napedu. CHyba spasuje na dzis w koncu niedziela. |
Witam
a czy Nec4550a bedzie dzialal z taka obudowa pod USB? http://www.omegatech.com.tw/usb-UHD251.asp Posiadam taka obudowe i do tego Benq1640 i byloby wszystko ok gdyby nie to ze najprawdopodobniej spalil mi sie kontroler FireWire a Benq w tej obudowie nie dziala na USB :'( Obudowa jest na chipsecie Oxford Semiconductors FW911PLUS. Z tej racji ze benek nie dziala pod USB wiec musze zakupic inna nagrywarke i wybor padl wlasnie na tego Neca no chyba ze cos jeszcze polecacie pod ta obudowe. Pozdrawiam Maly |
Najlepiej zrobisz, jak obudowę weźmiesz ze sobą do sklepu, nie powinno być kłopotu ze sprawdzeniem na miejscu. :)
|
wgrywal ktos moze biosa 1.07 do nec nd4550a?jak sie zachowuje nagrywarka po tym tuningu? ???
|
Cytat:
|
Cytat:
u mnie labelflash pojawil sie dopiero po postawieniu systemu na nowo i wgraniu Nero Nec 6.6.1.3 powodzenia ;] |
Cytat:
|
Cytat:
dziwne u mnie dzialalo w nero 7.0.14 i jakje wywalile i wrzucilem 6.6.1.3d tez dziala :piwo: |
Ja się też pochwale :D
Pali mi nero 7 i to nawet płytki zamknięte. |
Jaka to płytka?
Ciekawe czy to że nie można wypalać na CDR-ach to ograniczenie sprzętowe czy softu/firmware? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:44. |