![]() |
6.6.1.3d ma na bank :tak!:
http://micek.no-ip.com/~jastrzab/scr...o/6613d001.jpg Odinstaluj, wyczyść rejestr i zainstaluj jeszcze raz albo zassaj plik LLS.dll i skopiuj do Nero. |
mam plik bo był w tym katalogu w którym robiłem zamiane z 4550 na 4551A tylko gdzie mam go wkleić żeby była ta funkcja w nero ?
POZDRO :) |
jesli masz Nero 7 to do katalogu Core
|
a mógłby ktoś wrzucić na forum testy płytek wypalonych takim przerobionym NEC'iem??
|
wszystko fajnie - niby ta przerobka dotyczy modeli 3550/3551/4550 ->4551 tylko jakos wszedzie w necie widzialem przerobki tej ostatniej czyli 4550 a jakos tych "nizszych" modeli nikt nie przerabial :mruga:
|
Ja mogłbym zrobic fote na płytce tylko ze nie mam nera co obsługuje LF i nie wiem czy mozna nagrywac napis na zwykłych płytkach ... czy tylko na płytkach do tego przeznaczonych
/ |
tylko na plytach do tego przeznaczonych
|
"tylko na plytach do tego przeznaczonych" - jesteś pewny ? ;)
Nero 7.0.5.4 u mnie bez jakichkolwiek kombinacji z plikami dll radzi sobie z LF (Extras/LabelBurn) . Co do formatu LF wypaliłem na zwykłych płytkach (Dysan +R ,Esperanza-R itp.) ale to chyba nie żadna nowość :) . Można oczywiście dyskutować nad jakością - płytki przeznaczone do LF (FujiFilm np.) dają znacznie lepsze efekty .Druga sprawa dyskusyjna to zastosowanie takich nadruków na zwykłym nośniku ... |
Cytat:
a ten obrazek wypaliles po ktorej stronie plytki :> bo jak po stronie wierzchniej - gdzie plytkie sie opisuje to gratulacje :respect: , bo chyba o to chodzilo lokiemu7777 :taktak: po stronie zapisywalnej na kazdym nosniku dvd+/-R da sie wypalic w miare wolnego miejsca |
"Ja mogłbym zrobic fote na płytce tylko ze nie mam nera co obsługuje LF i nie wiem czy mozna nagrywac napis na zwykłych płytkach"
Chodziło o zrobienie screenu/foty ? - więc chyba dobrze zrozumiałem . |
a ja zrozumialem ze chodzi mu o "wypalenie" fotki na dvd
a zwykle napisy mozna nagrywac na pozostalym niewypalonym miejscu - na +/-R @januszp masz zielone :) |
No i chłopcy ładnie :) o to mi chodziło :D o wypalanie napisów na wolnym miejscu :) na DVD-R "zwykłej" dzieki spróbuje wypalic tylko musze nero znalesc :P:D:D:D
POZDRO :) |
Cytat:
|
Bo im wolniej tym lepiej ;) A tak powaznie. Nagraj plytke audio predkoscia z przedzialu 8x-24x (np powiedzmy 16x) i powinno byc ok. Przy takiej predkosci jest najmniej bledow. Obnizenie predkosci, powoduje ich wzrost
|
Cytat:
Wiec jakim cudem zadzialalo u Ciebie? Moze instalowales inna wersje jezykowa niz polska? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |